Αποκάλυψη Βαξεβάνη: Νέος «Χριστοφοράκος» έγινε… ο Μανιαδάκης – Στην Αγγλία βρίσκεται το πρόσωπο κλειδί του σκανδάλου Novartis

Εχουν περάσει αρκετές μέρες από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο Κώστας Βαξεβάνης για το σκάνδαλο Novartis και μέχρι στιγμής καμία αντίδραση  από τη Δικαιοσύνη. Αποτέλεσμα αυτού και παρά τις προειδοποιήσεις του δημοσιογράφου του Documento,  ότι υπάρχει κίνδυνος διαφυγής του Μανιαδάκη στο εξωτερικό, η ανησυχία να επιβεβαιωθεί!

maniadakis

Η προειδοποίηση και η ανησυχία του Κώστα Βαξεβάνη για πιθανή διαφυγή του Νίκου Μανιαδάκη στο εξωτερικό, όπως είχε γίνει και με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ,  στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου, την περασμένη Τρίτη, τελικά επιβεβαιώθηκε.

Ο Δημοσιογράφος του Documento , σε ανάρτηση του προχώρησε σε μια ακόμα αποκάλυψη που σίγουρα εκθέτει τόσο την δικαιοσύνη όσο και την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Σε ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε ότι ο από την Πέμπτη ο Μανιαδάκης είναι στο Άσκοτ της Αγγλίας.

Να τονίσουμε ότι όπως είχε αποκαλύψει ξανά ο δημοσιογράφος του Documento ο Μανιαδάκης έχει ήδη προσπαθήσει ως εμπλεκόμενο πρόσωπο στην υπόθεση Novartis να διαφύγει στο εξωτερικό, δίχως όμως επιτυχία. Είχε προειδοποιήσει  την ανακρίτρια ότι με  τα νέα στοιχεία που κατέθεσε, ο Νίκος Μανιαδάκης τοποθετείται ξανά ως πρόσωπο κλειδί στο σκάνδαλο Novartis και δεν αποκλείεται να επιχειρήσει και πάλι να διαφύγει στο εξωτερικό, όπως είχε κάνει το 2009 ο Μιχάλης Χριστοφοράκος της Siemens. Είναι πλέον προφανές ότι κάποιοι πιέζουν σθεναρά για κουκούλωμα του σκανδάλου…

Στην ανάρτηση του ο Κώστας Βαξεβάνης αναφέρει: 

«Ζήτησα από την Ανακρίτρια να καλέσει τον Μανιαδάκη να καταθέσει ενόρκως για τις συνομιλίες μαζί μου. Δεν το έκανε. Προειδοποίησα στην απολογία μου ότι η Δικαιοσύνη έχει την ευθύνη δημιουργίας ενός νέου Χριστοφοράκου. Από την Πέμπτη ο Μανιαδάκης είναι στο Άσκοτ της Αγγλίας»

 

 

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…