Αποκάλυψη: Από το 2019 είχε εγκαταλειφθεί η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα

Σύμφωνα με την κυβέρνηση και τον υπουργό Γεραπετρίτη, η τηλεδιοίκηση λειτουργούσε κανονικά και το λάθος ήταν αποκλειστικά του σταθμάρχη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega το κτίριο παραπέμπει σε οικοδομή

Στο ρεπορτάζ του MEGA αποτυπώνονται εικόνες εγκατάλειψης και διάλυσης που επικρατούν στο κτίριο της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τους εργαζομένους, το κτίριο λειτουργούσε μέχρι το 2019, χωρίς να είναι γνωστό σε ποιο βαθμό και πόσο λειτουργικό ήταν.

Εικόνες εγκατάλειψης και διάλυσης επικρατούν στο κτίριο της τηλεδιοίκησης στη Λάρισα, το οποίο, σύμφωνα με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ, αν λειτουργούσε θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί το δυστύχημα στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε το Mega, το κτίριο βρίσκεται σε κατάσταση ολικής αναμόρφωσης και παραπέμπει σε οικοδομή, με σκάλες και καλώδια να κρέμονται από το ταβάνι.

Σύμφωνα με τους εργαζομένους το κτίριο λειτουργούσε μέχρι το 2019. Σε αυτό χώρο που πλέον από την οροφή κρέμονται καλώδια κανονικά θα δούλευαν δύο σταθμαρχες και θα μπορούσαν να δουν ανά πάσα στιγμή την πορεία των τρένων, την κατεύθυνση και την γραμμή που ακολουθούν.

Η εμπορική και η επιβατική αμαξοστοιχία δε θα κινούνταν για τόσα χιλιόμετρα στην ίδια γραμμή χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Ο άπειρος προφυλακισμένος σταθμάρχης την μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου στο σταθμαρχείο εντός του σταθμού. Από τον τοπικό πίνακα χειρισμού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, θα μπορούσε να δει την επιβατική αμαξοστοιχία να κινείται μονο στα πρώτα πέντε χιλιόμετρα. Από εκεί και πέρα τα τρένα εξαφανίζονται.

Εάν η τηλεδιοικηση δούλευε, όπως επισήμαναν εργαζόμενοι του ΟΣΕ στο MEGA, τότε ο πραγματικός ρόλος του απείρου σταθμάρχη θα ήταν μόνο να διώχνει τις αμαξοστοιχίες από τον σταθμό της Λάρισας.

 

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

Μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα καταθέσει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη – Τι προηγήθηκε

«Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ θα καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη για προσβολή της μνήμης της μητέρας…

Τολμάτε κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσετε ολόκληρη τη φράση του Κένεντι που ξεπατικώσατε στη Γλυφάδα;

κενεντι μητσοτακης

Τολμάτε κ. Μητσοτάκη να εκφωνήσετε ολόκληρη τη φράση του Κένεντι που ξεπατικώσατε στη Γλυφάδα;

Η κακομεταφρασμένη φράση του Κένεντι που χρησιμοποίησε ο Μητσοτάκης αλλά δεν σημαίνει τίποτα χωρίς... CONTEXT