Αποκάλυψη Αντώναρου: Μυστικό δείπνο 7 βουλευτών της ΝΔ με θέμα... τον Μητσοτάκη

O Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτηση του αποκάλυψε ότι υπήρχε μυστική συνάντηση   βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με κύριο θέμα την αρνητική εικόνα του  πρωθυπουργού.

NewsRoom 03/12/2021 | 20:55

 Οι κυβερνητικές παλινωδίες αναφορικά με την πανδημία και την αγανάκτηση του κόσμου από τις διαρκείς αποτυχίες της πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, οδήγησαν, όπως αποκάλυψε σε ανάρτηση του ο Ευάγγελος Αντώναρος, μυστική συνάντηση Βουλευτών της ΝΔ που δυσανασχετούν με την κυβερνητική πολιτική  

Συγκεκριμένα ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επι κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, ανέφερε  πως «συναντήθηκαν με αρκετή μυστικότητα σε ιδιωτικό χώρο, μακριά από περίεργα βλέμματα. Επτά στην τελική καταμέτρηση. Όλοι (κι όλες τους) όχι πρωτοεκλεγόμενοι βουλευτές της ΝΔ», για να συζητήσουν για θέματα της επικαιρότητας, μεταξύ άλλων για την πανδημία και τη φτώχεια που οδηγείται ο κόσμος. Ονόματα δεν θα πω, βέβαια. Άλλωστε οι παρευρισκόμενοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να υπήρχε στις τάξεις τους κι ένας "πρόθυμος λαθρακουστής". Που πιθανόν να μετέφερε τα πάντα όσα ειπώθηκαν πριν λίγες μέρες στο Μαξίμου. "Δεν μας νοιάζει όμως", μου είπε ένας από τους παρευρισκομενους." Τόσο το καλύτερο. Να ξέρουν από πρώτο χέρι τι γίνεται.»