ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το πραγματικό ερωτηματολόγιο του συνεδρίου της ΝΔ (έγγραφα)

«Συμφωνείτε όταν μια νέα επιχείρηση παραβιάσει για πρώτη φορά την ασφαλιστική νομοθεσία να της δίνεται μια ευκαιρία συμμόρφωσης πριν την επιβολή προστίμου;». «Θεωρείτε ως κεντρική προτεραιότητα της επόμενης κυβέρνησης την άμεση πάταξη της ανομίας στα Εξάρχεια;»

5a3950c51dc524b43f8b4593

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

Οι παραπάνω ήταν δύο από τις 15 ερωτήσεις που τέθηκαν στη διάθεση των συνέδρων της ΝΔ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ώστε με βάση τις απαντήσεις να συνταχθεί και το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ, για τις επόμενες εκλογές. 

Ερωτήσεις που θα μπορούσε να είχε εύκολα συντάξει εφορευτική επιτροπή με μέλη τον Τζήμερο, τη Ξαφά, τον Κυριάκο και τον Άδωνη.Με αφορμή τα παραπάνω έργα τέχνης του κινήματος του κονστρουκτιβιστικού νεοφιλελευθερισμού, το koutipandoras.gr εξασφάλισε μετά από επίπονες προσπάθειες, έξι ερωτήσεις που τελικά δεν μπήκανε στο τελικό ερωτηματολόγιο που συμπλήρωσαν οι σύνεδροι. 

Οι παρακάτω ερωτήσεις θα μπορούσαν να έχουν ενταχθεί και αυτές ώστε να βοηθήσουν στην εκτόξευση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας, χωρίς τις αγκυλώσεις και τις ιδεοληψίες του χθες.

Διαβάστε παρακάτω:Όπως με ενημερώνουν από το κοντρόλ, η τελευταία ερώτηση συμπεριελήφθη τελικά, σε μια ελαφρώς διαφορετική βερσιόν στο ερωτηματολόγιο της ΝΔ


Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

6070988

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη αστυνομικού που επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις

Ο συλληφθείς αστυνομικός θα οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

argentina

Ολυμπιακοί Αγώνες- Το απόλυτο φιάσκο : Ακύρωσαν το γκολ της Αργεντινής δύο ώρες μετά το ματς! (video)

Διακοπή, ένταση και ένα γκολ που ακυρώθηκε δύο ώρες αφότου σημειώθηκε είχε το μενού στο…