Newsroom

Newsroom

Στήνουν τιμητικές πλάκες στη Μαρφίν ενώ ζητάνε πίσω τις αποζημιώσεις των οικογενειών

Μόλις 20 μέρες μετά την κυβερνητική «φιέστα» που διοργανώνεται στη Σταδίου, η κυβέρνηση θα ζητήσει επισήμως την επιστροφή αποζημιώσεων προς τις οικογένειες των πληγέντων και μάλιστα... εντόκως, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Νίκος Μπογιόπουλος

4122680

Σε σοβαρές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Μαρφίν και την κυβερνητική υποκρισία προχώρησε ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος μέσα από την εκπομπή του στον Real FM.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυχε ότι την 1η Ιουνίου, μόλις 20 μέρες μετά την τοποθέτηση της τιμητικής πλάκας δηλαδή, το Ελληνικό Δημόσιο θα ζητήσει την αναίρεση της δικαίωσης των συγγενών των θυμάτων από τα διοικητικά δικαστήρια.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι τα ελάχιστα χρήματα που έχουν εκταμιευτεί μετά τις οριστικές αποφάσεις των διοικητικών δικαστηρίων θα απαιτηθούν πίσω από το ελληνικό δημόσιο και μάλιστα εντόκως.

«Αυτοί που σε δυό μέρες θα τιμήσουν τους νεκρούς, θα πάνε σε 15 μέρες στο ΣτΕ να ισχυριστούν ότι οι ζωές τους δεν άξιζαν φράγκο», τόνισε στην παρουσίαση του μεγάλου αυτού θέματος ο Νίκος Μπογιόπουλος, καταγγέλλοντας την κυβερνητική υποκρισία.

Είναι σαφές πως εφόσων όλα αυτά ισχύουν, η αυριανή «φιέστα» που ετοιμάζει η κυβέρνηση με τη συνδρομή του ΚΙΝΑΛ και υπό την αιγίδα της ΠτΔ, δεν είναι τίποτα άλλο απλό «στάχτη στα μάτια» των πολιτών, με την ελπίδα -προφανώς- να περάσει απαρατήρητη η πολιτική τυμβωρυχία που προετοιμάζεται για την 1η Ιούνη.

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι το αίτημα αναίρεσης κατατέθηκε εκ μέρους του ίδιου του ελληνικού δημοσίου προς τα διοικητικά δικαστήρια στις 13/11/2019, δηλαδή επί της διακυβέρνησης της ΝΔ. 

Ενδεικτικό είναι επίσης το γεγονός πως όλα αυτά γινόνται ενώ συνολικά έχουν επιδικατεί αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για τις οικογένειες των θυμάτων και τους διασωθέντες της Μαρφίν, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση μοίραζε 20 εκατομμύρια σε κανάλια και φιλικές εφημερίδες και ιστοσελίδες για τις καμπάνιες Μένουμε Σπίτι.

Ακούστε το αποκαλυπτικό ηχητικό απόσπασμα στην ιστοσελίδα «Ημεροδρόμος».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους