Αποκαλύψεις Μαρτίνη και για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο: Έκανε ρουσφετολογικές προσλήψεις μέσω του Ντυνάν σε βάρος του Δημοσίου

Κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία που διεξάγεται στη Βουλή, ο πρώην πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης, για πρώτη φορά καταφέρθηκε με τόση ένταση για τα πεπραγμένα του πρώην υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου

59395e551dc524395d8b456a

Ο Ανδρέας Μαρτίνης ανέφερε συγκεκριμένα πως ο κ. Αβραμόπουλος προχωρούσε σε ρουσφετολογικές προσλήψεις στον Ερυθρό Σταυρό μέσω του Ντυνάν, ζημιώνοντας εν τέλει το νοσοκομείο. Υποστήριξε επίσης ότι στο Δ.Σ. είχε τοποθετήσει τρεις ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, ο ένας εκ των οποίων ήταν υπεύθυνος επί των οικονομικών, και έτσι οι προσλήψεις γίνονταν χωρίς ουσιαστικά ο ίδιος να τις γνωρίζει. 

Διαβάστε σχετικά: Νέες αποκαλύψεις από τον Μαρτίνη: «Ο Λοβέρδος ήθελε να μην κυνηγήσουμε τον Βγενόπουλο και παραπλάνησε τη Βουλή»

Διαβάστε σχετικά: Μαρτίνης: Ο Λοβέρδος έσκαψε τον λάκκο του Ντυνάν και ο Γεωργιάδης μας έριξε μέσα

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.