Newsroom

Newsroom

Αποκαλύψεις για τις προεκλογικές υποκλοπές προανήγγειλε ο Τραμπ

Πληροφορίες σχετικά με την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές υπόσχεται να δημοσιοποιήσει «αύριο ή μεθαύριο» ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με το CNN.

586a0bac1dc5240f5d8b479f

Σε πάρτι την Πρωτοχρονιά στο θέρετρο Mar-A-Lago στη Φλόριντα, ο Τραμπ υποστήριξε ότι υπάρχει και άλλος ένοχος, εκτός της Ρωσίας στην υπόθεση αυτή.

«Θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος. Επίσης γνωρίζω πράγματα που δεν γνωρίζουν άλλοι γι’ αυτό δεν πρέπει να είναι σίγουροι για την κατάσταση» είπε χαρακτηριστικά ο Τραμπ.

Όταν ρωτήθηκε να περιγράψει την απόρρητη πληροφόρηση που γνωρίζει ο ίδιος απάντησε: «Θα μάθετε την Τρίτη ή την Τετάρτη.»

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες ο απερχόμενος αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα είχε ανακοινώσει την απέλαση 35 ρώσων αξιωματούχων ως υπόπτων για κατασκοπεία. Η ενέργεια αυτή της αμερικανικής κυβέρνησης που έγινε μετά τη δημοσιοποίηση της επίσης έκθεσης του FBI για την εμπλοκή της Ρωσίας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές,  μεταδόθηκε ως “αντίποινα”. Η αντίδραση της Ρωσίας στην απέλαση των αξιωματούχων ήταν άμεση μέσω δηλώσεων κύριων εκπροσώπων του Κρεμλίνου. 

Μάλιστα, γινόταν λόγος για απέλαση 35 αμερικανών αξιωματούχων ως απάντηση στις απελάσεις των Ρώσων αξιωματούχων. Με δηλώσεις του όμως ο Ρώσος Πρόεδρος, Βαλντιμίρ Πούτιν ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να απελαθεί κανένας αμερικανός από τη Ρωσία, κατευνάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα πνεύματα και περιμένοντας ουσιαστικά την ανάληψη των καθηκόντων του Ντόναλντ Τραμπ ως νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…