Αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου-Την περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι και της έστησαν ενέδρα θανάτου

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την σοκαριστική υπόθεση της γυναικοκτονίας της 41χρονης εγκύου

GYNAIKOKTONIA3 1 1024x681 1

Εξιχνιάσθηκε η υπόθεση γυναικοκτονίας  σε βάρος της 41χρονης εγκύου η σορός της οποίας εντοπίστηκε χθες 8/1 στη Χαλκιδική. Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ο σύντροφός της και ο φίλος του. Σύμφωνα μάλιστα με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας ομολόγησε το έγκλημα.

Η ΕΛ.ΑΣ μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση που επιβεβαιώνει ότι ο δράστης ομολόγησε

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Εξιχνιάσθηκε έπειτα από την επιστάμενη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα, του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, καθώς και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 41χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 (σύντροφος της 41χρονης) και 34 ετών, οι οποίοι προσήχθησαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 01-01-2024 σε διαμέρισμα του συντρόφου της 41χρονης που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, οι ανωτέρω της επιτέθηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αφού προηγουμένως την ακινητοποίησαν, ενώ στη συνέχεια μετέφεραν τη σορό της με αυτοκίνητο σε δύσβατη δασική περιοχή όπου εντοπίστηκε απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024), από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς. Επιπλέον προέκυψε ότι αφαίρεσαν από τη γυναίκα, χρηματικό ποσό.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές».

Τι αποκάλυψε ο φίλος του συντρόφου της

Την ίδια ώρα ο 34χρονος φίλος του αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές της Γεωργίας και το σχέδιο – σύμφωνα με τον ίδιο – που είχε καταστρώσει ο 39χρονος για τη δολοφονία της. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν συμμετείχε στη δολοφονία, αλλά στη μεταφορά της σορού από τη Θεσσαλονίκη στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τον 34χρονο, την περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι, για να της στήσουν ενέδρα θανάτου. Ωστόσο, υποστηρίζει πως ο σύντροφό της δεν του αποκάλυψε τον λόγο που την ήθελε νεκρή.

Πώς δολοφόνησαν την Γεωργία

Στις 22.00 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η Γεωργία έφυγε από την εργασία της και μετέβη με το σύντροφό της στο σπίτι του. Μπαίνοντας στο διαμέρισμα δέχτηκε επίθεση από τον 34χρονο, ο οποίος είχε προσυνεννοηθεί με τον σύντροφό της και ενεργούσε σύμφωνα με σχέδιο που είχαν καταστρώσει οι δυο τους. Αφού ο ίδιος την ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, στη συνέχεια ο39χρονος της έδεσε τα χέρια με χειροπέδες και τη φίμωσε με ταινία συσκευασίας.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο υπνοδωμάτιο, όπου τη μαχαίρωσαν στο λαιμό. Ακολούθως μετέφεραν στο διαμέρισμα βαλίτσα-μπαούλο όπου την τοποθέτησαν και στη συνέχεια με αυτοκίνητο τη μετέφεραν εκεί όπου την εγκατέλειψαν σε δασώδη περιοχή στα Βασιλικά Θέρμης.

Επιστρέφοντας στον τόπο του εγκλήματος, επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη και τα πειστήρια του εγκλήματος, καθαρίζοντας το διαμέρισμα και πετώντας διαδοχικά σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς πειστήρια του εγκλήματος. Πέταξαν τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα της Γεωργίας, το μαχαίρι και το στρώμα πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε το θύμα και έφερε ίχνη αίματος.

Για να παραπλανήσουν τις Αρχές τοποθέτησαν άλλο στρώματα στο κρεβάτι, ενώ άρπαξαν από το θύμα 80 ευρώ.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…