Αποκαλύψεις για το αιματηρό περιστατικό στη Θεσ/νίκη: Και τα δύο αδέρφια τοξικομανείς

Χρόνιοι χρήστες ναρκωτικών ήταν τελικά ο 47χρονος δράστης του αιματηρού περιστατικού που έθεσε σε συναγερμό χθες την Αστυνομία στην Θεσσαλονίκη,…

2369205

Χρόνιοι χρήστες ναρκωτικών ήταν τελικά ο 47χρονος δράστης του αιματηρού περιστατικού που έθεσε σε συναγερμό χθες την Αστυνομία στην Θεσσαλονίκη, αλλά και η 46χρονη αδερφή του, που ζούσαν μαζί με την ηλικιωμένη μητέρα τους και είχαν απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η ηλικιωμένη μητέρα τους ζούσε τον Γολγοθά της, που πέρα από το ότι ήταν αδύναμη να βοηθήσει τα παιδιά της να ξεπεράσουν τον εφιάλτη των ναρκωτικών, ο γιος της ειδικά την κακοποιούσε για να παίρνει χρήματα για την δόση του.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, το «100» δέχτηκε κλήση από μία γυναίκα που έντρομη καλούσε σε βοήθεια στην οδό Στρομνίτσης 6 στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης και ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι ο αδερφός της είχε πάει στο σπίτι της, τους απειλούσε και τους χτυπούσε, χωρίς όμως όπως προέκυψε τελικά να διευκρινίσει ότι ήταν οπλισμένος, με αποτέλεσμα να μην πάρουν και οι αστυνομικοί τα πλέον απαραίτητα μέτρα.

Αμέσως δόθηκε σήμα στα πλησιέστερα περιπολικά να μεταβούν στο σημείο. Με το που έφτασαν οι πρώτοι αστυνομικοί και καθώς ανέβαιναν τα σκαλιά, είδαν με τα μάτια τους την 46χρονη γυναίκα που λίγα λεπτά πριν τους είχε καλέσει στο «100», να κατεβαίνει τα σκαλιά σε κατάσταση σοκ και αιμορραγώντας από το πόδι, αφού λίγα λεπτά πριν ο ίδιος της ο αδερφός την είχε πυροβολήσει, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει να χτυπάει την υπερήλικη μητέρα τους.

Τότε πετάχτηκε και ο αδερφός της πίσω της σε κατάσταση αμόκ, κραδαίνοντας ένα 32αρι περίστροφο. Μόλις το είδαν αυτό οι αστυνομικοί, προσπάθησαν να οπισθοχωρήσουν για να προλάβουν να πάρουν θέσεις άμυνας, όμως ο 47χρονος Αρχιφύλακας του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας και πατέρας ενός μικρού παιδιού, δεν πρόλαβε και δέχτηκε τα πυρά του δράστη στην αριστερή ωμοπλάτη και το πόδι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί και εκείνος αιμόφυρτος.

Αμέσως μετά την πράξη του ο δράστης ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι της αδερφής του όπου βρισκόταν και η μητέρα τους και λίγο πριν αποφασίσουν να επέμβουν οι αστυνομικοί μέσα στο σπίτι ο 47χρονος άντρας έστρεψε το όπλο του προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε.

Στο σημείο κλήθηκαν από τους αστυνομικούς αμέσως ασθενοφόρα που παρέλαβαν την 46χρονη και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, όπως και τον 47χρονο αδερφό της.  Η αδερφή του δράστη νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου, η κατάσταση εκείνου όμως παραμένει κρίσιμη, καθώς αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Ο επίσης τραυματισμένος από τα πυρά του δράστη, 47χρονος Αρχιφύλακας , μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση του κρίνεται σταθερή, μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη νύχτα για εκείνον και την οικογένειά του, αφού η σφαίρα στην ωμοπλάτη του προκάλεσε σοβαρές βλάβες στον πνεύμονα.

Έρευνα και προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: News247.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ