Αποκαλύψεις από στέλεχος Χ.Α: Τα παίρναμε από παππούδες, περιπτεράδες και Πακιστανούς

Σημαντικά στοιχεία για τον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και τη σχέση Χρυσής Αυγής και αστυνομίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας «χάρη»…

Σημαντικά στοιχεία για τον Γιώργο Ρουπακιά, αλλά και τη σχέση Χρυσής Αυγής και αστυνομίας έρχονται στο φως της δημοσιότητας «χάρη» στο στελέχος του κόμματος και κατηγορούμενο για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, προφυλακισμένο Νίκος Αποστόλου, ο οποίος ομολογεί σε ηχητικό ντοκουμέντο που εντοπίστηκε πρόσφατα ότι: “Αυτόν τον Γιώργο Ρουπακιά, εγώ τον έβαλα στις ομάδες ασφαλείας”. Με το νεότερο αυτό στοιχείο, που αποτελεί μέρος της δικογραφίας, καταρρίπτεται εντελώς ο ισχυρισμός ότι η οργάνωση και τα κεντρικά δεν γνώριζαν ποιος ήταν ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα. Αποδεικνύεται ότι μόνο ότι ο Ρουπακιάς ήταν οργανωμένος, αλλά ήταν και μέλος των ομάδων ασφαλείας. Η συνομιλία έγινε στις 19 Σεπτεμβρίου 2013 μετά τη δολοφονία και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Αποστόλου μιλάει με πρόσωπο που εμπιστεύεται, όπως αποκαλύπτει “Το Βήμα της Κυριακής”.

Α: «Θυμάσαι αυτό που έγινε στο Κερατσίνι, στην Αμφιάλη, με τον Ρουπακιά; Θυμάσαι που νταραβεριζόμουνα με…»

Β: «Α, του Ρουπακιά ήταν;»

Α: «Ναι, κι αυτόν εγώ τον είχα βάλει στις ομάδες ασφαλείας… τον ηλίθιο..».

Η εφημερίδα αποκαλύπτει σήμερα κι άλλο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ομολογείται, σε συνομιλία πάντα με τον Νίκο Αποστόλου ότι “οι Νικαιώτες τα παίρνανε από παντού, από παππούδες, περιπτεράδες, Πακιστανούς”.

Για την ακρίβεια στο ηχητικό, φαίνεται να λέει ο ίδιος: “Αλήθεια είναι αυτό. Οι δικοί μας οι Νικαιώτες πηγαίνανε σε παπούδες, σε περίπτερα και Πακιστανούς και τα παίρνανε. Αυτοί μιλήσανε. Μετά τους διώξαμε, όταν αυτό μαθεύτηκε”.

Ο Νίκος Αποστόλου εκτός από τις κατηγορίες για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση δικάζεται στις 20 Οκτωβρίου στο Πρωτοδικείο Πειραιά για απρόκλητη σωματική βλάβη από κοινού διότι επιτέθηκε με άλλους συντρόφους του σε μέλη της Αντιναζιστικής Πρωτοβουλίας στον Πειραιά στις 15.12.2012. Υπενθυμίζεται ότι τότε, τραυματίστηκαν δύο άτομα.

Οι υπόγειες σχέσεις και με την Αστυνομία

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, ο Ν. Αποστόλου έχει «σχέση» και με την αστυνομία, καθώς και άλλα στελέχη, όπως ο Γιοβανίδης (επίσης κατηγορούμενος).

Α: “Όλα αυτά εμείς τα λέγαμε για αστείο. Αυτοί οι Αθηναίοι τα λέγανε σοβαρά και τώρα συνδέονται, γιατί άμα δεν κάνανε τις νυχτερινές, δεν θα έβγαινε αυτή και καλά η εκπαίδευση, άμα δεν μιλάγανε με τον π…. τον Γιοβανίδη και τους άλλους, δεν θα έβγαινε ότι είμαστε μαζί με την αστυνομία”

Β: Καλά ναι, εντάξει.

Α: Και άμα δεν φοράγανε παραλλαγές και αρβύλες, δεν θα λέγανε ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι και ότι είναι τα τάγματα εφόδου τα καλύτερα και έτσι.

Viral βίντεο: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών, βούτηξε γυμνός σε ποταμάκι της Disneyland – Τον «πήραν σηκωτό»

Viral βίντεο: Άνδρας υπό την επήρεια ουσιών, βούτηξε γυμνός σε ποταμάκι της Disneyland – Τον «πήραν σηκωτό»

Ο 26χρονος γδύθηκε και μπήκε στο «ποταμάκι» του θεματικού πάρκου It’s a Small World, όπου γίνονται βόλτες με βάρκα και συνήθως…

Θα μας τρελάνει ο Πορτοσάλτε: Βλέπει «διεθνή κυριαρχία Μητσοτάκη» αντί… για φιάσκο

Θα μας τρελάνει ο Πορτοσάλτε: Βλέπει «διεθνή κυριαρχία Μητσοτάκη» αντί… για φιάσκο

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδεικνύεται σε ηγετική φυσιογνωμία της Ευρώπης», σύμφωνα με τον Άρη Πορτοσάλτε