Newsroom

Newsroom

Αποχώρησε από την εκπομπή του ο Παπαδάκης επειδή τσακώνονταν οι καλεσμένοι του

Ένα ασυνήθιστο σκηνικό στη διάρκεια της πρωινπης εκπομπής του ΑΝΤ1

apad

Έχουμε δει αρκετές φορές προσκεκλημένους σε τηλεοπτικά πάνελ να εμπλέκονται σε έντονες λογομαχίες με άλλους προσκεκλημένους και να αποχωρούν έξαλλοι από το πλατό της εκπομπής. Αλλά αυτό που συνέβη σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 δεν το βλέπουμε και πολύ συχνά: εν μέσω μίας τέτοιας έντονης λογομαχίας, ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, που αποχώρησε έξαλλος, μην μπορώντας να επαναφέρει στην τάξη τους προσκεκλημένους του!

Το σκηνικό αυτό εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης, με καλεσμένους του Γιώργου Παπαδάκη τον Μακάριο Λαζαρίδη από τη Νέα Δημοκρατία, τον Κώστα Ζαχαριάδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον στρατιωτικό αναλυτή Σάββα Καλεντερίδη. Θέμα συζήτησης, η επικείμενη ψηφοφορία στη Βουλή επί της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-Γαλλίας, και κατ’ επέκταση τα εθνικά θέματα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Σάββα Καλεντερίδη, που αντάλλαξαν σκληρούς χαρακτηρισμούς, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αδυνατεί να τους ηρεμήσει και εν τέλει να αποχωρεί έντονα δυσαρεστημένος από την όλη κατάσταση.

«Ίσως τα 42 χρόνια της τηλεοπτικής εμπειρίας μου να μη με βοηθάνε να διευθύνω αυτή τη συζήτηση. Κάποια στιγμή δεν πρέπει να αποχωρούν οι πολιτικοί. Πρέπει να αποχωρούν και οι δημοσιογράφοι Ζητώ συγγνώμη, αδυνατώ να συνεχίσω με αυτό το ύφος κα το πνεύμα της συζήτησης», ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης. αποχωρώντας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…