Αποχωρεί η Μεταρρυθμιστική Τάση από τη ΔΗΜΑΡ

Την αποχώρησή τους από τη ΔΗΜΑΡ επικύρωσαν ο Σπύρος Λυκούδης και τα στελέχη που συγκροτούν την Μεταρρυθμιστική Τάση, σε σύσκεψη…

dhmar 2 4

Την αποχώρησή τους από τη ΔΗΜΑΡ επικύρωσαν ο Σπύρος Λυκούδης και τα στελέχη που συγκροτούν την Μεταρρυθμιστική Τάση, σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση των στελεχών που μετείχαν μέχρι πρόσφατα στα καθοδηγητικά όργανα της ΔΗΜΑΡ ήταν ομόφωνη και τα 26 μέλη της Κ.Ε πρόκειται τις επόμενες ημέρες να υποβάλλουν και τυπικά τις παραιτήσεις τους και να αποχωρήσουν από το κόμμα.

Νωρίτερα, ο Σπ. Λυκούδης είχε δηλώσει ότι η Μεταρρυθμιστική Τάση δεν θα πάρει μέρος στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, ενώ επισήμανε ότι “βασική μας κατεύθυνση είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών στον ευρύτερο προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο”.

Ως επόμενο βήμα των αποχωρούντων προσδιορίζεται η σύγκληση πανελλαδικής σύσκεψης τις επόμενες εβδομάδες ώστε να αποφασιστούν οι πρωτοβουλίες που θα ληφθούν για τη συγκρότηση της Κεντροαριστεράς στον προοδευτικό και δημοκρατικό χώρο.

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»