Newsroom

Newsroom

Απογοήτευσε τους αγρότες ο Μητσοτάκης, ετοιμάζουν «απόβαση» στην Αθήνα με τα τρακτέρ

Ήδη το μπλόκο της Καρδίτσας αποφάσισε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ γενικά η κυρίαρχη πρόταση που υπάρχει είναι η κάθοδος στην Αθήνα

τρακτερ 0

Στα μπλόκα επέστρεψαν οι αγρότες μετά τη χθεσινή άκαρπη συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ήδη από χθες οι αγρότες προχωρούν σε γενικές συνελεύσεις στα μπλόκα τους, και το μπλόκο της Καρδίτσας αποφάσισε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ενώ γενικά η κυρίαρχη πρόταση που υπάρχει είναι η κάθοδος των αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα, πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνάντηση στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός πρότεινε φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια και προκαταβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης 40 εκατ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου, μια πρόταση που δεν άφησε ικανοποιημένη την αντιπροσωπεία των αγροτών, που θεωρούν κοροϊδία τα όσα πρότεινε ο πρωθυπουργός, και μάλιστα σχολιάζουν ότι κι αυτά εξαναγκάστηκε να τα προτείνει υπό την δύναμη των μπλόκων.

«Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν τα μπλόκα, για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης», δήλωσε ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων N. Λάρισας, δίνοντας το στίγμα για τις προθέσεις των αγροτών.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…