Newsroom

Newsroom

Αποφυλακίζεται η σύμβουλος Αρβανιτόπουλου που είχε προφυλακιστεί για χρηματισμό

Μετά από τέσσερις μήνες προσωρινής κράτησης η φερομενη ως «εγκέφαλος» της απάτης σε βάρος του Οίκου Ναύτου και ο οικονομικός…

e.g

Μετά από τέσσερις μήνες προσωρινής κράτησης η φερομενη ως «εγκέφαλος» της απάτης σε βάρος του Οίκου Ναύτου και ο οικονομικός διευθυντής αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σε βάρος τους επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της καθώς και χρηματική εγγύηση 50 χιλιάδων ευρώ.

Η 50χρονη Ε.Γ., μαζί με τον οικονομικό διευθυντή του ταμείου και μια ακόμα γυναίκα υπάλληλο καταγγέλθηκαν από τον κλινικάρχη Θ.Τ. πως του πρότειναν να διπλοεισπράξει νοσήλια σχεδόν ενός εκατομμυρίου που του όφειλε το ταμείο. Παρουσία του επίκουρου οικονομικού εισαγγελέα είχε στηθεί επιχείρηση της αστυνομίας με τη σύλληψη των τριών να γίνεται επ’ αυτωφόρω. 

Υπενθυμίζεται ότι, η Ε.Γ. υπήρξε δύο φορές αποσπασμένη στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, τον οποίο μάλιστα σε καταγεγραμμένες από τις Αρχές συνομιλίες της με άλλα μέλη του κυκλώματος, εμφανιζόταν να αποκαλεί χαϊδευτικά “Άρβι”. Η ίδια υπήρξε και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ενώ έχει χρηματίσει και πρόεδρος της ΔΑΚΕ του Οίκου Ναύτου. 

Στην αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλαν οι δικηγόροι της 50χρονης Γιάννης και Αθηνά Γλύκα , επικαλέστηκαν την αναγκαιότητα εξόδου από τη φυλακή της κατηγορουμένης, λόγω των εγνωσμένων βαρύτατων προβλημάτων υγείας του πατέρα της, τον οποίο είναι η μόνη που μπορεί να συνδράμει. Ο ανακριτής έκρινε δε πως δεν είναι ύποπτη για την τέλεση νέων αδικημάτων ή ύποπτη φυγής.
 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…