Newsroom

Newsroom

Αποφυλακίστηκε ο Ντάνι Άλβες

Mε εγγύηση 1 εκατ. ευρώ

dani alves
Ο Βραζιλιάνος αστέρας του ποδοσφαίρου Ντάνι Άλβες αφέθηκε σήμερα ελεύθερος από τη φυλακή, αφού κατέβαλε εγγύηση 1 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ άσκησε έφεση για την καταδίκη του για βιασμό μιας γυναίκας στη Βαρκελώνη, ανακοίνωσε ισπανικό δικαστήριο.Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα παρέδωσε επίσης τα διαβατήριά του, με τους εισαγγελείς να υποστηρίζουν την αποφυλάκισή του με εγγύηση λόγω πιθανού κινδύνου φυγής.Ο Άλβες τον περασμένο μήνα κρίθηκε ένοχος για βιασμό μιας γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τον Δεκέμβριο του 2022 και καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και έξι μηνών. Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία.

Ο 40χρονος ποδοσφαιριστής είχε περάσει τους τελευταίους 14 μήνες στη φυλακή Μπράιανς ΙΙ που βρίσκεται 45 λεπτά από τη Βαρκελώνη.

Ο Άλβες δεν επιτρέπεται να φύγει από την Ισπανία και απαγορεύεται να πλησιάσει ή να επικοινωνήσει με το θύμα.

Η απελευθέρωση του συνέπεσε με μια διαμαρτυρία έξω από τη φυλακή από σωφρονιστικούς υπαλλήλους που απαιτούσαν καλύτερες συνθήκες στις φυλακές στη βορειοανατολική Καταλονία μετά τη δολοφονία ενός μάγειρα φυλακής από έναν τρόφιμο σε άλλη φυλακή.

Ο Άλβες είναι υποχρεωμένος να προσέρχεται στο δικαστήριο κάθε Παρασκευή και όποια άλλη φορά του ζητηθεί. Οφείλει επίσης να δώσει έναν αριθμό τηλεφώνου ώστε να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να τον εντοπίσει. Ο Βραζιλιάνος παίκτης δεν επιτρέπεται να βρίσκεται σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από την κατοικία του θύματος, τον χώρο εργασίας ή οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία όπου πηγαίνει συνήθως.

Με πληροφορίες από Associated Press

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…