Αποφυλακίστηκαν η σύζυγος και τα παιδιά του Ψωμιάδη της Aspis

Αποφυλακιστήκαν με ανακριτική διάταξη η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του έγκλειστου επιχειρηματία, Παύλου Ψωμιάδη, περίπου έναν χρόνο μετά…

psoniadis

Αποφυλακιστήκαν με ανακριτική διάταξη η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του έγκλειστου επιχειρηματία, Παύλου Ψωμιάδη, περίπου έναν χρόνο μετά την προφυλάκισή τους για εξαπάτηση των επενδυτών της Αspis Capital.

Ο ανακριτής προχώρησε σε αυτή την απόφαση για τα τρία μέλη της οικογένειας Ψωμιάδη, μετά από συμφωνία με τους κατηγορούμενους ότι θα παραχωρήσουν την  ακίνητη περιουσία τους στους ομολογιούχους που ζημιώθηκαν από το κανόνι της Αspis Capital παρέχοντας τους πληρεξούσιο με το οποίο μπορούν να τα πουλήσουν ώστε να αποζημιωθούν.

Η συμφωνία αφορά τους περίπου 400 ομολογιούχους, οι οποίοι είχαν εγγράψει υποθήκες στην περιουσία  της οικογένειας Ψωμιάδη. Τα ακίνητα που περνούν στους ζημιωθέντες της Aspis Capital ειναι μεταξύ άλλων κτήριο επί της Βασ. Σοφίας , ακίνητα στη Μύκονο, στο Κεφαλάρι και  στη Λεωφ. Κηφισίας, διαμερίσματα στο Σύνταγμα και στου ΦΙΞ, και δυο πολυκατοικίες, η μια στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη και η άλλη  στις Σέρρες. Εκτιμάται άτι η αξία των ακινήτων καλύπτει περίπου το 90% των κεφαλαίων που έχασαν.

Πηγή: enikos.gr

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...