Newsroom

Newsroom

Αποφυλάκιση της συζύγου του ζητεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Δημόσια έκκληση προς τη Δικαιοσύνη για την αποφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη απευθύνει ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Άμυνας Άκης…

Δημόσια έκκληση προς τη Δικαιοσύνη για την αποφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη απευθύνει ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, εν όψει της απόφασης του ανακριτή για την περαιτέρω μεταχείριση της κ. Σταμάτη.

Αυτό που υποστηρίζει ο πρώην υπουργός είναι η κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας της κας Σταμάτη, υποστηρίζοντας ότι πρόσφατα βρέθηκε δύο φορές σε κίνδυνο ζωής, ενώ επικαλείται και πάλι το ανήλικο παιδί τους που ζει μακριά από τους γονείς του και μακριά από την Αθήνα, με τους «με επιβαρημένη υγεία και υπερήλικες γονείς της γυναίκας μου».

«Με την παρούσα επιστολή κάνω έκκληση στη Δικαιοσύνη να σταματήσει την ήδη τετράμηνη προφυλάκιση της γυναίκας μου και να μας αποδώσει «το δίκιο μας» καθώς η γυναίκα μου είναι αθώα σημειώνει ακόμη ο κ. Τσοχατζόπουλος. «Και τούτο γιατί δεν έχει, ούτε και θα μπορούσε να έχει σχέση με τις κατηγορίες που της αποδίδονται στο κατηγορητήριο, μια και παντρευτήκαμε μόλις το 2004 και ζει έκτοτε αποκλειστικά για την ανατροφή του παιδιού μας και τη στήριξη της οικογενείας μας».