Αποφεύχθηκε μακελειό μεταξύ οπαδών στη Θεσσαλονίκη

Παρά την υπουργική απόφαση για απαγόρευση μετακινήσεων, 100 οπαδοί της ΑΕΚ ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα χάντμπολ με την ΧΑΝΘ κουβαλώντας σιδερόβεργες σιδερογροθιές και ένα μαχαίρι

5712a3501dc524534c8b4b37

Η κυβέρνηση έχει εκδώσει υπουργική απόφαση απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών, ωστόσο αυτό δεν πτόησε αυτούς της ΑΕΚ που αποφάσισαν να ταξιδέψουν στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα χάντμπολ της ομάδας τους με την ΧΑΝΘ.

Δύο λεωφορεία με περίπου 40 οπαδούς το καθένα ξεκίνησαν από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Αφού πέρασαν από αρκετά διόδια στη διαδρομή τους, στα Μάλγαρα συνάντησαν άλλους περίπου 20 οπαδούς της ΑΕΚ και μαζί κατευθύνθηκαν προς το γήπεδο της ΧΑΝΘ.

Έφτασαν περίπου στις 14.30 το μεσημέρι κι ενώ το ματς θα ξεκινούσε στις 18:00. Μπήκαν ανενόχλητοι στο γήπεδο, και έκατσαν αρκετή ώρα μέσα, ώσπου τους ανακάλυψαν οι αστυνομικοί και τους προειδοποίησαν πως αν δεν αποχωρήσουν, εφόσον υπάρχει η υπουργική απόφαση, τότε θα προχωρήσουν σε προσαγωγές.

Οι οπαδοί από την πλευρά τους το δέχθηκαν και αποχώρησαν χωρίς να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση και μπήκαν πάλι στα πούλμαν που τους είχαν μεταφέρει στο γήπεδο. Μετά την έξοδό τους, οι αρχές βρήκαν στις κερκίδες του γηπέδου 50 σιδερόβεργες, 2 σιδερογροθιές και 1 μαχαίρι!

Σημειώνεται ότι την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη αγωνιζόταν ο Άρης με την Κηφισιά στο Αλεξάνδρειο και ο ΠΑΟΚ με το ΙΕΚ Ξυνή Δικέα στη Μίκρα σε αγώνες χάντμπολ, ενώ και ο Ηρακλής είχε αγώνα μπάσκετ με τον Λεβαδειακό. Όπως φαίνεται, η απομάκρυνση των οπαδών , απέτρεψε ενδεχόμενο μακελειό σε περίπτωση που υπήρχε συνάντηση με οπαδούς άλλων ομάδων.

(φωτό eurokinissi)

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…