Newsroom

Newsroom

Αποδομεί πλήρως τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ο διοικητής του Ερυθρού Σταυρού: «Άντε βρε και εις ανώτερα στον Homo Nosocomious»

Επίθεση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ εξαπέλυσε ο διοικητής του Ερυθρού Σταυρού, απαντώντας σε όσα του καταλόγισε ο Μιχάλης Γιαννάκος, επισημαίνοντας ότι «εμφανιζόμενος από τον ουρανό (του ΣΚΑΪ) ως ο προστάτης Αρχάγγελος των Homo Nosocomious, αποκάλυψε τις πληγές των (έκπτωτων πια από τα Νοσοκομεία) Φαραώ».

νοσοκομείο

Η απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ:

Ο Καπετάν – Μιχάλης (Γιαννακός) ξαναχτύπησε. Ο «πανταχού παρών και τα πάντα πληρών» παντοδύναμος και (μεταξύ άλλων) πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, αυτή τη φορά, εμφανιζόμενος από τον ουρανό (του ΣΚΑΪ) ως ο προστάτης Αρχάγγελος των Homo Nosocomious, αποκάλυψε τις πληγές των (έκπτωτων πια από τα Νοσοκομεία) Φαραώ.

Σμάρι –σου λέει- οι ακρίδες επί της κεφαλής μας, κοπάδια τα ποντίκια στους θαλάμους, μιλιούνια τα περιστέρια (τα ποντίκια εξ ουρανού – να μην ξεχνιόμαστε) στα πιάτα μας.

Και ποιος ευθύνεται παρακαλώ για το κακό που μας βρήκε;

Μα οι εκδικητικοί εκτροφείς των βλαβερών αυτών (από το ζωικό βασίλειο) ειδών, δηλαδή “η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας που έχει εγκαταλείψει τα νοσοκομεία”.

Ενώ τέλος (με σπασμένη από συγκίνηση φωνή) ξεστομίζει την τραγική διαπίστωση: “Δυστυχώς λόγω έλλειψης κονδυλίων η κατάσταση στα Δημόσια Νοσοκομεία βρίσκεται πια εκτός ελέγχου. Η υλικοτεχνική υποδομή διαλυμένη και η κατάσταση ημέρα με την ημέρα θα χειροτερεύει.”

Όλα αυτά βέβαια συμβαίνουν τώρα, όχι παλαιότερα, όχι με τους εργολάβους, όχι με την φαρμακευτική δαπάνη αλά Novartis, ούτε με τα εκατομμύρια του ΚΕΕΛΠΝΟ. Εκεί ο κ. Πρόεδρος –γιατί και τότε Πρόεδρος ήταν- ΔΕΝ είδε, ΔΕΝ άκουσε, ΔΕΝ πρόσεξε κάτι ΜΕΜΠΤΟ.

Όμως οφείλω να αναγνωρίσω ότι ο κ. Πρόεδρος ήταν πολύ επιεικής (ο καλός μου!) με τη Διοίκηση του «Ερυθρού», παρά το γεγονός ότι ο Διοικητής (η αφεντιά μου) σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ διέψευσε την ΠΟΕΔΗΝ (ότι τα περιστέρια βόσκουν), ενώ αυτός με φωτογραφίες και ντοκουμέντα πρόβαλε την τραγική πραγματικότητα.

Ήταν επιεικής γιατί ανέφερε ότι αυτά συμβαίνουν “παρά τις επιφανειακές παρεμβάσεις που έγιναν” (φαντάζομαι ότι κάποιο πουλάκι –όχι περιστέρι- θα του μετέφερε ότι πράγματι έγιναν παρεμβάσεις).

Όμως ο Καπετάν – Μιχάλης (Γιαννακός) δεν φρόντισε να μάθει (ούτε το πουλάκι τον ενημέρωσε) ότι:

  • Έχει συγκροτηθεί (και λειτουργεί πολλούς μήνες) διευρυμένη επιτροπή επίλυσης του προβλήματος αποτελούμενη από την Διοίκηση, την Επιτροπή Ενδονοσοκομειακών Λοιμώξεων, τους Επόπτες Δημόσιας Υγείας και την Τεχνική Υπηρεσία.

  • Έχουν τοποθετηθεί σε όλα τα παράθυρα σίτες.

  • Έχουν επιδιορθωθεί οι σχισμένες και φθαρμένες σίτες.

  • Βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνιστική διαδικασία για να τοποθετηθεί ειδικό δίχτυ (κατά τα διεθνή πρότυπα).

  • Έχουν τοποθετηθεί ειδικές πινακίδες.

  • Έχει απαγορευτεί και εποπτεύονται οι χώροι για να μην ταΐζουν τα περιστέρια οι «φιλόζωοι».

  • Έχει ενταθεί η καθαριότητα των χώρων νοσηλείας.

  • Η Επιτροπή λοιμώξεων διενεργεί συνεχείς ελέγχους και μετρήσεις, ενώ τέλος

  • Ο Διοικητής απειλείται από …«φιλοζωικές εταιρείες».

Αλλά επειδή ο τραυματιοφορέας Καπετάν – Μιχάλης (Γιαννακός) απεφάνθη ότι “οι νοσοκομειακές λοιμώξεις θερίζουν”, σκέφτεσαι ότι κάτι θα ξέρει και το λέει, που δεν ξέρουν οι λοιμωξιολόγοι.

Γι΄αυτό θέλω ειλικρινώς να του ευχηθώ:

“Άντε βρε και εις ανώτερα!!!”

ΘΥΜΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό