Απόβλητη της εβραϊκής κοινότητας κινδυνεύει να θεωρηθεί μια 9χρονη επειδή… έφαγε McDonald’s!

Ένα κοριτσάκι, μόλις 9 ετών, κινδυνεύει να βρεθεί εκτός της υπερ-ορθόδοξης εβραϊκής κοινότητας στο Λονδίνο, επειδή διέπραξε το σφάλμα να… φάει από McDonald's!

586a99321dc524f7128b49c9

Ο πατέρας του κοριτσιού εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος, καθώς φοβάται ότι φίλοι και συγγενείς μπορεί να αποφεύγουν την 9χρονη επειδή η μητέρα της την άφησε να φάει από το γνωστό fastfoodάδικο, αλλά κι επειδή της επέτρεψε να συμμετάσχει στο μάθημα της γυμναστικής μαζί με αγόρια.

Όλα αυτά επειδή η μητέρα του κοριτσιού παράτησε τον σύζυγό της και έφυγε όσο πιο μακριά μπορούσε από την υπερ-ορθόδοξη εβραϊκή κοινότητα (Χαρεντί), εξαιτίας των περιορισμών που αντιμετώπιζε.

Δικαστής αποφάσισε ότι το κορίτσι θα πρέπει να μείνει με τον πατέρα, όμως να περνά χρόνο και με τη μητέρα του. Κατόπιν, βέβαια, ο άντρας παραπονέθηκε για τον τρόπο ζωής του κοριτσιού όταν ήταν με τη μητέρα του, όπως το περιστατικό με τα McDonald’s.

Ο άντρας παραπονέθηκε ακόμη ότι η μητέρα ταξίδεψε με την 9χρονη το εβραϊκό Σάββατο, καθώς και για το ότι πηγαίνει δίχως το κατάλληλο ντύσιμο να παραλάβει τη μικρή από το ορθόδοξο εβραϊκό σχολείο της.

Οι παραπάνω λεπτομέρειες ήρθαν στο φως από δικαστή ο οποίος δεν κατονόμασε φυσικά την οικογένεια. Σύμφωνα με την Telegraph, όπως είπε, η γυναίκα υποσχέθηκε να μην επιτρέπει στη μικρή να τρώει κρέας από εδώ και πέρα, όμως δεν συμφώνησε όσον αφορά την μικτή τάξη γυμναστικής, κάτι που ο δικαστής αποδέχτηκε.

Κατά την ακρόαση, ο πατέρας του κοριτσιού επανέλαβε πολλές φορές το φόβο του να μην θεωρηθεί απόβλητη η μικρή από την υπερ-ορθόδοξη εβραϊκή κοινότητα εξαιτίας των παραπάνω συμβάντων.

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

ανασχηματισμός

Ανασχηματισμός: Ο Μητσοτάκης έβαλε στο νέο κυβερνητικό σχήμα στελέχη που είχαν καταψηφίσει τον γάμο των ομόφυλων

Όχι το μήνυμα των ευρωεκλογών κατάλαβε ο Μητσοτάκης, αλλά έκανε και ανασχηματισμό στο πόδι...