Aπό τον Musk στον Marx: Η Grimes άφησε τα εκατομμύρια για τον Μαρξισμό

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση χωρισμού μεταξύ του ιδρυτή της Tesla και SpaceX - με περιουσία που ανέρχεται σε τουλάχιστον 200 δισεκατομμύρια δολάρια - και της Καναδέζας εκκεντρικής τραγουδίστριας Grimes, η τελευταία, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της κρατώντας το μανιφέστο του Κομμουνισμού του Marx, που μεταξύ άλλων πρότεινε την αταξική κοινωνία, την ανατροπή του καπιταλισμού και την κατάργηση της ιδιοκτησίας.

Η Καναδή μουσικός Grimes, πρώην (;) πλέον, σύζυγος του πλουσιότερου άνδρα του πλανήτη Elon Musk, ποζάρει στο Instagram κρατώντας το Κομμουνιστικό Μανιφέστο του Κarl Marx.

Το εκκεντρικό ζευγάρι, που στο παρελθόν είχε «προκαλέσει» με την επιλογή τους να ονομάσουν ένα από τα παιδιά τους X Æ A-12 (το οποίο αργότερα άλλαξαν σε X Æ A-Xii), ανακοίνωσε πρόσφατα πως χώρισαν, αλλά ακόμη και αυτό δεν αρκέστηκαν να το κάνουν με τον τυπικό τρόπο. Συγκεκριμένα, είχαν ανακοινώσει ότι ημι-χώρισαν, ή χώρισαν-μερικώς, ή τελοσπάντων πρόκειται για δυνάμει-χωρισμό και όχι κανονικό χωρισμό, καθώς όπως λένε θα συνεχίσουν να έχουν επαφές, να μοιράζονται την κηδεμονία των παιδιών τους και γενικότερα να υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Οπότε ο παραδοσιακός όρος «χωρισμός» δεν τους κάλυπτε.

Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση (ημι)χωρισμού ωστόσο μεταξύ του ιδρυτή της Tesla και SpaceX – με περιουσία που ανέρχεται σε τουλάχιστον 200 δισεκατομμύρια δολάρια – και της Καναδέζας εκκεντρικής τραγουδίστριας Grimes, η τελευταία, θέλοντας και πάλι να προκαλέσει ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της κρατώντας το μανιφέστο του Κομμουνισμού του Marx, που μεταξύ άλλων πρότεινε την αταξική κοινωνία, την ανατροπή του καπιταλισμού και την κατάργηση της ιδιοκτησίας.

Αργότερα, σε απάντησή της προς τα μίντια ως προς το λόγο που ανέβασε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, σχολίασε πως το έκανε ακριβώς επειδή ήθελε να προκαλέσει τα μίντια και τους παπαράτσι, οι οποίοι της προκαλούσαν ιδιαίτερο στρες όπως την ακολουθούσαν μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Musk.

Ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι δεν είναι κομμουνίστρια, πως αν και βρίσκει κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες μέσα στο βιβλίο, δε συμφωνεί πλήρως με όλα…και ότι ακόμη μένει μαζί με τον πρώην σύζυγό της.

 

 

Το έριξε στα… τσίπουρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ οι αγρότες ζητούσαν απαντήσεις

Το έριξε στα… τσίπουρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ οι αγρότες ζητούσαν απαντήσεις

Παρόλο που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης βρέθηκε στη Θεσσαλία προκειμένου να μιλήσει σε ημερίδα της…

Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

Νέα τοποθέτηση του π. Αντώνιου μετά τον σάλο για τα οικονομικά- «Τα ράσα μου δεν έχουν τσέπες»

"Με κατηγορούν άδικα άνθρωποι που δεν πέρασαν καν από την Κιβωτό" λέει ο πατέρας Αντώνιος…