Απο το…Άτρομητο χαστούκι στη κριτική – Μίτσελ: Συνέλθετε! Μάθετε τι εστί Ολυμπιακός!

Ο Μίτσελ δεν κάνει συχνά ομιλίες προς τους παίκτες τουΟλυμπιακού αλλά αυτή τη φορά το έκανε με στόχο να τους… ξυπνήσει ενόψει της…

mitsel 1

Ο Μίτσελ δεν κάνει συχνά ομιλίες προς τους παίκτες τουΟλυμπιακού αλλά αυτή τη φορά το έκανε με στόχο να τους… ξυπνήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας του στα ματς με τον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο.

Ο Μίτσελ μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε ενόψει της συνέχειας: “Δεν πρέπει να ψάχνετε δικαιολογίες στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Επρεπε να το είχατε καταλάβει από το Αγρίνιο. Είστε οι πρωταθλητές. Ολοι θα θέλουν να σας κερδίσουν. Δείξτε τους ότι δεν μπορούν να το κάνου. Στο Περιστέρι άλλα είπαμε να κάνουμε και άλλα κάναμε. Δεν δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα ότι είμαστε ομάδα. Δείξατε σαν να μην ξέρατε σε ποια ομάδα αγωνίζεστε. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς είστε νέοι στην ομάδα, ρωτήστε τους παλαιότερους για το τι είναι ο Ολυμπιακός. Ρωτήστε τον Γιάννη Μανιάτη να σας πει τι σημαίνει Ολυμπιακός. Συνέλθετε! Μας περιμένει μια δύσκολη εβδομάδα. Έχουμε τη Μάλμε και μετά τον ΠΑΟΚ.”

Ο Μίτσελ θα περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Μπενίτες για το ματς με την Μάλμε. Ο Παραγουανός νιώθει ενοχλήσεις και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Σίγουρα εκτός θα είναι οι Σιόβας και Φουστέρ.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων