Newsroom

Newsroom

Από το «Πρώτο Θέμα» θα την πάθει ο Μητσοτάκης… αμέτρητα σχόλια για την κοροϊδία με το power pass 

Το Πρώτο Θέμα «έπαιξε» την είδηση για τα ποσά που θα καταβληθούν από το power pass, αλλά δεν πήγε και πολύ καλά αυτό

Screenshot 2 2

Σε ακόμα ένα φιάσκο επικών διαστάσεων οδηγείται η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αυτή τη φορά μέσα από το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης Power Pass.

Οι πολίτες που εδώ και αρκετό καιρό χρυσοπληρώνουν τις υπηρεσίες ρεύματος περίμεναν μια σοβαρή στήριξη, όπως εξάλλου είχε προαναγγείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Τα ποσά της επιδότησης που θα τους επιστραφούν για τις απώλειες από τους φουσκωμένους λογαριασμούς αντιστοιχούν στις περισσότερες περιπτώσεις σε… ψίχουλα.

Η κοινωνική δυσαρέσκεια για την κοροϊδία με το power pass είναι τόσο έντονη που αποτυπώνεται ακόμα και μέσα από «Πρώτο Θέμα». Οι αναγνώστες του «Πρώτου Θέματος κατηγορούν την κυβέρνηση Μητσοτάκη αλλά και τα media για εμπαιγμό και κοροϊδία, αναφερόμενοι στα ψίχουλα του power pass.

Πιο συγκεκριμένα, αμέτρητα είναι τα σχόλια οργής που συνοδεύουν την είδηση-ρεπορτάζ που ανέβασε ο ιστότοπος για το power pass, με τον τίτλο «Έφτασαν τα πρώτα e-mail στους δικαιούχους – Πότε θα «δουν» τα χρήματα». Όπως καταλαβαίνετε αλλιώς ήθελε να το πάει το Πρώτο Θέμα, διαφορετικά αντέδρασαν οι αναγνώστες…

«Τα κανάλια μας πιπίλαγαν το κεφάλι για 600 ευρώ» επισημαίνει ένας αναγνώστης στο καυστικό σχόλιο του φανερώνοντας τις πρακτικές της κυβέρνησης που ανακοινώνει μία δήθεν παροχή, τα φιλοκυβερνητικά μέσα αποθεώνουν και όταν ο πολίτης «φτάνει ταμείο» οι προσδοκίες κατακρημνίζονται.

Δείτε κάποια χαρακτηριστικά σχόλια:

proto%20thema
proto%20thema%202

 

proto%20thema%203

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…