Από το αεροδρόμιο…στο ΟΑΚΑ για καψώνι οι "πράσινοι"

Αυτή την φορά δεν ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ που έβαλε τιμωρία...τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά ο Τσάβι Πασκουάλ.

59e2314a1dc524115b8b45cd

Ο Καταλανός τεχνικός που έχει… φρικτά παράπονα από τους «πράσινους» οι οποίοι επέδειξαν κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ του «Παλάου Μπλαουγκράνα», δεν το άφησε έτσι. Συγκεκριμένα, όταν η αποστολή των «πράσινων» επέστρεψε πριν από λίγο στην χώρα μας, ο Τσάβι Πασκουάλ τους «οδήγησε» από το αεροδρόμιο στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής των πρωταθλητών τους έβαλε στην αίθουσα με το βίντεο και αναμένεται να… αργήσει να τους βγάλει, ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα έχει… προπόνηση.

Mάλιστα ο Καταλανός δεν μένει εκεί. Συγκεκριμένα αύριο Κυριακή, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ , οι ”πράσινοι” θα έχουν προπόνηση. Ο έμπειρος τεχνικός είναι έξαλλος με όσα είδε στην Βαρκελώνη και δεν αποκλείεται να πάρει κι άλλα μέτρα, όπως το να κόψει τα ρεπό εν όψει της συνέχειας

. Είναι χαρακτηριστικό πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι. Το κόψιμο των ρεπό δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα μέτρα που θα παρθούν, μιας και ο ίδιος είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να παρουσιάσει ανάλογη εικόνα με την χθεσινοβραδινή που επέφερε μια από τις πιο άσχημες βραδιές του Παναθηναϊκού στην Euroleague.

ΛΑΡΚΟ: Απολύουν 45 εργαζόμενους σε εργολάβο – Τι αποκάλυψε το σωματείο εργαζομένων

ΛΑΡΚΟ: Απολύουν 45 εργαζόμενους σε εργολάβο – Τι αποκάλυψε το σωματείο εργαζομένων

Δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις έργου, εργαζομένων που πρόσφεραν στη ΛΑΡΚΟ μέσω εργολάβου, όπως αποκάλυψε με…