Από τις αυστηρές συστάσεις στο τραπέζωμα…

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, παρά την ταξιδιωτική οδηγία της κυβέρνησης της Βρετανίας, σύμφωνα με την οποία πρέπει να γίνονται μόνο τα απαραίτητα ταξίδια σε άλλες χώρες.  

5f008147825e632d990773e3

Δεδομένου ότι οι απευθείας πτήσεις από τη Βρετανία απαγορεύονται έως τις 15 Ιουλίου, ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον έφτασε στην Ελλάδα μέσω άλλης χώρας με την Independent να μεταδίδει ότι ταξίδεψε στην Αθήνα μέσω Βουλγαρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο δήμαρχος του νότιου Πηλίου, Μιχαήλ Μιτζικός δήλωσε σχετικά με την άφιξη του Στάνλεϊ Τζόνσον ότι αν ήρθε παράνομα θα το κρίνουν οι ελληνικές αρχές και επεσήμανε ότι και ο πατέρας του Βρετανού πρωθυπουργού οφείλει να συμμορφωθεί στις υποδείξεις καθώς τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, «τηρούνται ευλαβικά από τους 2.000 καταγεγραμμένους κατοίκους του χωριού.

Ωστόσο, στην πράξη άλλα έπραξε ο δήμαρχος καθώς όπως φαίνεται στις ακόλουθες φωτό σε κλίμα ιλαρότητας έκανε και το…. τραπέζι στον πατέρα Τζόνσον στο Χόρτο,  αφήνοντας τα “σκληρά λόγια” περί μέτρων προστασίας κατά μέρος…

Πηγή: Documentonews