Από την Θράκη έως τα Σκόπια η Ν.Δ. πετά τη μπάλα στην εθνικιστική εξέδρα

cover
NewsRoom 27/04/2014 | 19:45

Για προσπάθεια από τη Ν.Δ., με ασυνάρτητες ανακοινώσεις, αλλαγής της ατζέντας από τη συζήτηση για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών κι απόκρυψης της συμφωνίας για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο που έχουν συμφωνήσει κυβέρνηση και τρόικα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας δηλώσεις της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου η οποία υποστήριξε πως οι θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης βλάπτουν τα εθνικά συμφέροντα.

«Είναι έκδηλος ο πανικός του κ. Σαμαρά, καθώς, όπως λέει, με ψέματα και φτηνούς αντιπερισπασμούς προσπαθεί να περισώσει ό, τι μπορεί, αλλά από ό, τι φαίνεται δεν πείθει ούτε την κα Μπακογιάννη η οποία του επισημαίνει ότι πλέον η Ν.Δ. είναι ένα μικρό κόμμα. Η ώρα της κρίσης πλησιάζει και ο λαός δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική για την κοινωνία και τη χώρα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται, με «tweet» του, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης: «Η Ν.Δ, αμφισβητώντας τον πατριωτισμό του ΣΥΡΙΖΑ, πασχίζει να κρύψει τις δηλώσεις Ντόρας και Αντώναρου. Δεν βλάπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη χώρα».

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ, κα Ασημακοπούλου είχε υποστηρίξει πως οι θέσεις που θα εκπροσωπήσει στην Ευρωβουλή η αξιωματική αντιπολίτευση είναι αντίθετες στα εθνικά μας συμφέροντα, αναφερόμενη σε όσα είπε σε συνέντευξή του σε σκοπιανή ιστοσελίδα ο Στέλιος Κούλογλου. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάφερε στο δημοσιογράφο  :«Σας αποκαλώ Μακεδονία – με το όνομά σας» και  «το όνομα είναι γελοία διαφορά που δημιούργησε ο Σαμαράς». Η κα Ασημακοπούλου επέκρινε και τον επίσης υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χριστόπουλο για τις αναφορές του για τα μειονοτικά σωματεία της Θράκης.