Εκτεθειμένοι Κυβέρνηση-Χρυσοχοϊδης: Από την φύλάξη Φουρθώτη... τώρα «είναι δυσώδης υπόθεση»

Η κυβέρνηση για να μην εκτεθεί και άλλο για την προστασία που μέχρι πρότινος παρείχε στον Μένιο Φουρθιώτη  μετά και τις ραγδαίες εξελίξεις με τον τηλεπαρουσιαστή, διά στόματος  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ανέφερε  ότι πρόκειται για μία δυσώδη υπόθεση.

NewsRoom 28/04/2021 | 20:09

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος πρόσφατα είχε δικαιολογήσει την αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην αστυνομία.


 «Η Ελληνική Αστυνομία μάχεται, πάντα στην πρώτη γραμμή, με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της. Η επιτυχία της να ξεδιαλύνει ταχύτατα μιαν εξαιρετικά δυσώδη υπόθεση, οδηγώντας τους υπόπτους στη Δικαιοσύνη, μαρτυρά τον υψηλό επαγγελματισμό της. Νοιώθω την υποχρέωση να συγχαρώ και δημοσίως την ομάδα που εργάστηκε για την υπόθεση αυτή» σημείωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με ανάρτησή του στα social media χωρίς να αναφερθεί προσωπικά στον Μένιο Φουρθιώτη. Φυσικά τόσο ο  υπουργός Προστασίας του Πολίτη , όσο και η κυβέρνηση, είναι  εκτεθειμένοι  καθώς είχαν αναθέσει  για τη φύλαξη του παρουσιαστή 14 αστυνομικούς και σήμερα έχει συλληφθεί για κακουργηματικές πράξεις.