Από τη ΝΔ ένας από τους πέντε ανεμβολίαστους βουλευτές

Βουλευτής της ΝΔ είναι ο ένας εκ των πέντε ανεμβολίαστων μελών του ελληνικού κοινοβουλίου, όπως επιβεβαίωσε ο γενικός γραμματέας της ΝΔ, Γιάννης Μπουγάς, ενώ παράλληλα σημείωσε πως και άλλοι βουλευτές της ΝΔ δεν έχουν εμβολιαστεί αλλά διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης. 

5272762 1

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε πως «επειδή με ρωτάνε συνεχώς, να σας πω ότι μετά από επικοινωνία που είχα με όλους τους βουλευτές της ΝΔ, οι 157 είναι υγειονομικά καλυμμένοι, δηλαδή είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν νοσήσει και δεν έχει περάσει ακόμα το εξάμηνο για να μπορούν να εμβολιαστούν. Η μια περίπτωση που δεν καλύπτεται έχει επικαλεσθεί σοβαρούς ιατρικούς λόγους γι αυτό και δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά δεν μπορώ να σας πω εγώ το όνομα όπως καταλαβαίνετε».

Το θέμα προέκυψε μετά και το ερώτημα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση για το πόσοι βουλευτές της ΝΔ είναι εμβολιασμένοι. 

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι οι βουλευτές εμβολιασμένοι. Στη Νέα Δημοκρατία τι γίνεται; Όλο το προηγούμενο διάστημα που ο κ. Πολάκης δεν είχε εμβολιαστεί έπαιζε παντού ο Πολάκης. Στη Νέα Δημοκρατία που είναι ένας, δύο, πέντε οι ανεμβολίαστοι δεν ανοίγει ρουθούνι. Πείτε μας λοιπόν πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στην κοινοβουλευτική ομάδα του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε ο Κώστας Ζαχαριάδης στην ολομέλεια της Βουλής.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η ΝΔ εδώ και καιρό ασκούσε κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος εμβολιάστηκε τελικά τη Δευτέρα. Ωστόσο αποδεικνύεται πως συνολικά πέντε βουλευτές είναι ανεμβολίαστοι, ενώ πολλοί από τη ΝΔ δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά πιστοποιητικό νόσησης.

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή