Newsroom

Newsroom

Από Τετάρτη η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Μετά από 5 ώρες ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης των γεγονότων της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Η απόφαση αναμένεται μετά την ερχόμενη Τετάρτη μιας και ο Κομίνης θα έχει σήμερα στην κατοχή του τα ερωτήματα στα οποία έχει το χρονικό περιθώριο να απαντήσει εντός 48 ωρών.

5aa6c2be1dc524b3178b459c 3

Την γραπτή κατάθεση του διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας, Γιώργου Κομίνη μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα έχει στη διάθεσή του το Π.Ο. της Super League, με την επίσημη απόφαση να αναμένεται από την προσεχή Τετάρτη και μετά.

Όπως ενημέρωσε το Πειθαρχικό Όργανο της Super League, ο κ. Κομίνης ειδοποιήθηκε μέσω e-mail να παραστεί στην διαδικασία την προσεχή Δευτέρα, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά και να προσθέτει πως δεν μπορεί να δώσει το παρόν τουλάχιστον μέχρι τις 28/3 λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Για τους λόγους αυτούς αποφασίστηκε να ζητηθεί η έγγραφη κατάθεσή του επί της ενστάσεως του ΠΑΟΚ μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Από την πλευρά τους, οι δύο πλευρές θα καταθέσουν υπομνήματα στο επόμενο 48ώρο από τη στιγμή που θα λάβουν τις απαντήσεις του διαιτητή.

Έτσι λοιπόν, η απόφαση του Π.Ο. δεν πρόκειται να γίνει γνωστή πριν την προσεχή Τετάρτη.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…