Από μικροπολιτική μέχρι ανύπαρκτο θέμα οι εξελίξεις στο Noor1, για τον ΣΚΑΙ και τον Παπαδημητρίου (video)

Στα όρια του τραμπουκισμού η συμπεριφορά του κυβερνητικού μπλοκ απέναντι στον Γιώργο Κυρίτση, που τόλμησε να αναφέρει τη λέξη Noor1

nd skai

Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση του Noor1, με τον 9o κατά σειρά νεκρό από περίεργο τροχαίο στον Καναδά αλλά και την εξαίρεση του τρίτου ανακριτή, φαίνεται ότι ενοχλούν πολύ την κυβέρνηση και τον μιντιακό της κλακαδόρο, τον ΣΚΑΙ.

Μάταια προσπαθούσε σήμερα το πρωί στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ του ΣΚΑΙ, να θέσει το θέμα ο Γιώργος Κυρίτσης. Ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να πει το αυτονόητο, πως δηλαδή οι εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από το «ντου» της αστυνομίας σε ακόμα μία κατάληψη, αλλά κάποιο στο πάνελ είχαν διαφορετική γνώμη ή μάλλον διαφορετική στόχευση.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής, Δημήτρης Οικονόμου, με αυστηρό ύφος κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να εκτρέψει την κουβέντα, θεωρώντας ότι οι εκκενώσεις καταλήψεων είναι το κύριο και μετά από λίγο την σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου που δήλωσε ότι η υπόθεση Noor1 είναι μικροπολιτικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημήτρης Οικονόμου και Μπάμπης Παπαδημητρίου μάλιστα συμφώνησαν και στο αμίμητο, πως ο ΣΚΑΙ πάντα «παίζει» όλες τις ειδήσεις και ποτέ δεν «θάβει» αυτές που ενοχλούν….

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Lytras

Νίκος Συρίγος-Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεσπούν για τον Απόστολο Λύτρα: «Μην μας ξεφτιλίζετε άλλο ως άντρες!»

Ο Νίκος Συρίγος δημοσίευσε σε μια ανάρτησή του στον λογαρισμό του στο Instagram την οργισμένη…

Κύκλοι Χάρη Δούκα: Οι απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν πολιτική αδυναμία

androulakis doukas

Κύκλοι Χάρη Δούκα: Οι απειλές Ανδρουλάκη για διαγραφές αποδεικνύουν πολιτική αδυναμία

Τον εγκαλούν ότι αν και δήλωσε έτοιμος να αξιολογηθεί, δεν έδωσε κανένα σαφές χρονοδιάγραμμα για…