Από το λουκέτο της ΕΡΤ στην Attica Bank ο Γκίκας Μάναλης

cover
NewsRoom 07/02/2014 | 22:14

Ο ειδικός διαχειριστής του λουκέτου της ΕΡΤ, Γκίκας Μάναλης, αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Bank! Την απόφαση τοποθέτησης του ανακοίνωσε το ΔΣ της τράπεζας. Συγκεκριμένα, εξέλεξε ως μέλη του, σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Κωνσταντίνου Γουβάλα, Αικατερίνης Ζευγώλη και Ευθυμίας Δελή τους κυρίους Γκίκα Μάναλη, Νικόλαο Μπακατσέλο και Γιάννο Γραμματίδη. 

Τοποθέτησε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου τον κ. Γκίκα Μάναλη και στη θέση του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου τον κ. Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, καθορίζοντας συγχρόνως τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητές τους, ενώ προσδιόρισε τις αρμοδιότητες του Προέδρου του Δ.Σ., κ. Ιωάννη Γαμβρίλη, σύμφωνα με τα όσα αναλυτικά αναφέρονται στο υπ΄ αριθμ. 1165/ 07.02.2014 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Attica Bank κ. Ιωάννης Γαμβρίλης αναφέρει ότι «επιδίωξή μας, με αυτές τις αλλαγές, είναι να επιταχύνουμε την υλοποίηση του στρατηγικού  σχεδιασμού της Τράπεζας στη νέα πορεία της στο μέλλον. Ένας σχεδιασμός που θέλει την Attica Bank να σταθεροποιεί τον διακριτό της ρόλο στο τραπεζικό σύστημα και να μετασχηματίζεται σε ένα ευέλικτο τραπεζικό ίδρυμα με σαφή προσανατολισμό τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας και την ενίσχυση καινοτόμων και εξωστρεφών επιχειρήσεων, του κέντρου και της περιφέρειας, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ανταγωνιστικούς τομείς και παρουσιάζουν θετικές προοπτικές».

To koutipandoras.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.