Από γκάφα σε γκάφα ο Άδωνης: ​Μετά την fake φωτογραφία αποκάλεσε τον Πολάκη ο «μωρός από τα Σφακιά»

Mετά το φιάσκο με την fake φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρας  που παρουσίασε-κατέθεσε-στα πρακτικά  στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, προχώρησε και σε νέο ατόπημα στο πρόσωπο του  Παύλου Πολάκη

5268073

Ανέβηκαν οι τόνοι  στη συζήτηση για τη σύμβαση του ακινήτου του παλαιού αεροδρομίου, με τον υπουργό Ανάπτυξης δέχεται σφοδρή κριτική από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ιδίως για μια «fake» φωτογραφία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

 Τα αίματα όμως άναψαν όταν  ο βουλευτής Χανίων, Παύλος Πολάκης  αντέδρασε στην αναφορά του κ. Γεωργιάδη για απεμπλοκή του έργου εντός επτά ημερών, ο υπουργός μέσα στον πανικό του για να δικαιολογήσει… το σοβαρό ατόπημα  την fake φωτογραφία, προχώρησε σε μια απρέπεια, σχολιάζοντας: «γέλασε ο μωρός από τα Σφακιά της Κρήτης». Ζητώντας τον λόγο επί προσωπικού, ο κ. Πολάκης μίλησε για «ακροδεξιό από την Αθήνα» και για «ψεύτη με παράσημο» καθώς ο υπουργός – όπως είπε – είχε υπογράψει για κατεδάφιση πέντε κτισμάτων και όχι για 900. Σε εκείνο το σημείο ο προεδρεύων του Σώματος Γιώργος Λαμπρούλης κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να ανακαλέσει την «ατυχή έκφραση», με τον υπουργό να μην το κάνει και να λέει ότι εκπλήσσεται εάν ο κ. Πολάκης αναγνώρισε στην έκφραση τον εαυτό του… 

Φυσικά ο Πολάκης δεν έμεινε εκεί, και τον αποκάλεσε ”Καραγκιόζη”, φράση που έθιξε τον υπουργό Ανάπτυξης, και ζήτησε τη βοήθεια από τον προεδρεύοντα ζητώντας του να τον ανακαλέσει στην τάξη. Όμως ο Άδωνης δεν έμεινε εκεί… και πήγε να βρει παρηγοριά στα  social media απ’ όπου αυτή τη φορά εξαπέλυσε νέα επίθεση στον Παύλο Πολάκη.

«Ο Πολάκης ούρλιαζε στην Βουλή και διάβασε μία απόφαση μου της 12/06/2020 για να αποδείξει ότι γκρεμίστηκαν μόνον 4 κτίρια στο Ελληνικό. “Ξέχασε” και την από 29/06/2020 που έχει όλα τα υπόλοιπα που τα γράφει ως «κτίρια περιοχών Β, Γ, Δ και Α δηλ ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα…» ισχυρίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης με ανάρτησή του στο Facebook.

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απάντησε ξανά, αυτή τη φορά όχι στη Βουλή, αλλά με σχόλιο στο Facebook, κάτω από το post του Άδωνη. «Είσαι ψεύτης με περικεφαλαία! Έλα να πάμε μαζί να μετρήσουμε πόσα κτίρια γκρεμίστηκαν σε τρεις μήνες! Μόνο κοράκια έχει στο Ελληνικό όχι μπουλντόζες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

 

 

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

437100549 348981421492025 1935200647555485649 n

Αποκάλυψη-σοκ για Ελληνικό: Bρέθηκαν 314 βόμβες θαμμένες στο πρώην αεροδρόμιο (Video)

«Σε σημεία που χιλιάδες άνθρωποι έμπαιναν καθημερινά!» - Την αποκάλυψη για τις εκατοντάδες βόμβες έκανε…