Απλά… ΣΚΑΪ: Τα Εξάρχεια ευθύνονται και για την υπόθεση Παπαντωνίου (video)

Πολλά είναι τα όσα έχουν ακουστεί από προχθές το βράδυ για την υπόθεση Παπαντωνίου. Αυτό που όμως ξεπερνάει κάθε φαντασία είναι η προσπάθεια του ΣΚΑΪ να συνδέσει την υπόθεση διαφθοράς με την περιοχή των Εξαρχείων.

maxresdefault 1

Με έναν ιδιαίτερα ευρηματικό τρόπο ο ΣΚΑΪ κατάφερε να εμπλέξει την περιοχή των Εξαρχείων -και- στην υπόθεση διαφθοράς του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, μιας και «από εκεί ξεκίνησε» ο Γιάννος.

Σε ρεπορτάζ του σταθμού για την υπόθεση διαφθοράς του πάλαι ποτέ πανίσχυρου «τσάρου» της ελληνικής οικονομίας, χωρίς καμιά ιδιαίτερη επεξήγηση, διατυπώθηκε η εξής πρόταση: «Ο μακροβιότερος υπουργός Οικονομικών της Μεταπολίτευσης ξεκίνησε από τα Εξάρχεια, σπούδασε στο Κέιμπριτζ και ήταν ο άνθρωπος που το όνομά του συνδέθηκε με το χρηματιστήριο».

Η προπαγάνδα του σταθμού δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρη, μιας και ο «υποψιασμένος» τηλεθεατής βλέπει μπροστά του να ξετυλίγεται το νήμα του μηνύματος που πάει να περάσει: Στα Εξάρχεια υπάρχει ανομία, όπως καθημερινά διατείνεται ο ΣΚΑΪ, και συχνάζουν αριστεροί. Ο Γιάννος Παπαντωνίου ξεκίνησε από τα Εξάρχεια, και μάλιστα ήταν τότε αριστερός. Άρα ποιος φταίει για την κατάληξή του και τις παράνομες πράξεις του; Μα φυσικά τα Εξάρχεια και η Αριστερά. 

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε νωρίτερα και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος «χρεώνει» τη διαδρομή και τις παράνομε πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο Γιάννος Παπαντωνίου στον… ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια να τον εντάξει στο κάδρο των σκανδάλων. Σε ανάρτησή του στο twitter o πρώην δημοσιογράφος (του ΣΚΑΪ) αναφέρθηκε στην πολιτική καταγωγή του προφυλακισμένου, υποστηρίζοντας ότι «ο Παπαντωνίου δικός τους είναι», και η τρανταχτή απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι ήταν κάποτε στο ΚΚΕ Εσωτερικού… 

Η άποψη αυτή αποδείχθηκε πως δεν ήταν μονάχα προϊόν της φαντασίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μιας και την αναπαρήγαγε με retweet ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης:

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…