Newsroom

Newsroom

Απίθανη ατάκα από κορυφαίο προπονητή: «Με 4 φορές το μήνα σεξ δεν παίζεις στην ομάδα μου…»

«Πόσες φορές είπες; 56... 56 το χρόνο... Πόσες είναι το μήνα;»

pexels tembela bohle 1884574

Μία εντελώς… διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Πάμπλο Σιμεόνε, στο ραδιόφωνο του Cadena COPE.

Σε αυτή ο Αργεντινός τεχνικός έκανε μία γενική αναφορά στον χώρο του ποδοσφαίρου, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν στο στούντιο, μία εκ των οποίων αφορούσε και το σεξ.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο Χοσέμπα Λαρανιάγκα ανέφερε στον Σιμεόνε ότι με βάση μία μελέτη «οι Ισπανίδες έχουν κατά μέσο όρο 56 σεξουαλικές επαφές το χρόνο» και στη συνέχεια τον ρώτησε «είστε περισσότερο Ισπανός, παρά Αργεντινός, από αυτή την άποψη;»

«Πόσες φορές είπες; 56… 56 το χρόνο… Πόσες είναι το μήνα; Τέσσερις το μήνα; Όχι, δεν είναι τέσσερις το μήνα…» απάντησε ο “Τσόλο” και συνέχισε: «Με τέσσερις φορές το μήνα δεν μπορείς να παίζεις στην ομάδα μου», προκαλώντας τα γέλα μέσα στο στούντιο.

«15 το μήνα ίσως; Δεν πρόκειται να το πω… αλλά έχουμε καλό μέσο όρο», ξεκαθάρισε ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από επιμονή των δημοσιογράφων.

Αργότερα ρωτήθηκε πώς του συμπεριφέρεται ο κόσμος στη Μαδρίτη και τι του λένε οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης όταν τον συναντούν στο δρόμο. Ο Αργεντινός απάντησε: «Αυτό που ο κόσμος μου επιστρέφει είναι ο σεβασμός, πολύς σεβασμός και το εκτιμώ διπλά.

Από έναν αντίπαλο, όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης για την Ατλέτικο Μαδρίτης, ότι σε σέβονται, ότι σε εκτιμούν και ότι τα σχόλια είναι περισσότερο καλά, παρά κακά, από εσένα προς εσένα… Μιλούν πολύ καλά για τη δουλειά που κάνουμε και υπάρχει σεβασμός. Ξέρουν ότι αγωνιζόμαστε σωστά», εξήγησε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Αν έχω φίλους από τη Ρεάλ Μαδρίτης; Έχω λίγους φίλους και δεν ξέρω αν είναι από τη Μαδρίτη, δεν είναι αυτό το θέμα», διευκρίνισε.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…