Απίθανες ατάκες Άδωνι για τη συγκάλυψη στα Τέμπη: «Φταίει ότι είμαστε ευγενικοί, συνεσταλμένοι… έχουν δίκιο οι κομμουνιστές» (video)

Εξωπραγματικές ατάκες του Άδωνι Γεωργιάδη για την τραγωδία των Τεμπών, καθώς ο υπουργός υγείας έδωσε δίκιο στους... κομμουνιστές

Άδωνις Τέμπη

Καλεσμένος στην κάμερα του OPEN βρέθηκε σήμερα ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων αποφάσισε να αναφερθεί και στα Τέμπη δίνοντας δίκιο στους… κομμουνιστές για τους λόγους που τον κατηγορούν.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι του καναλιού ανέφεραν στον Άδωνι ότι βάση δημοσκοπήσεων ο κόσμος πιστεύει ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών, με τον υπουργό υγείας να κάνει τη… ρελάνς και να εξηγεί γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο ίδιος απέδωσε την άποψη αυτή στο γεγονός ότι στη Νέα Δημοκρατία είναι ευγενικοί και έχουν την έννοια της συστολής και της ευαισθησίας απ’ το σπίτι τους, δίνοντας δίκιο στους κομμουνιστές που τους κατηγορούν για αστική συμπεριφορά. Έτσι, σύμφωνα με τον Άδωνι, για αυτόν τον λόγο δεν απαντούσαν στα όσα έλεγε ο κόσμος για αυτούς και έσκυβαν το κεφάλι μπροστά στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών.

Απίθανες Ατάκες Άδωνι – «Έχουν δίκιο οι κομμουνιστές»

«Το βασικότερο μας σφάλμα στα Τέμπη είναι αυτό που μας κατηγορούν οι κομμουνιστές ότι έχουν αστική συμπεριφορά. Αυτό είναι αλήθεια. Έχουν απ’ το σπίτι μας την έννοια της ευγένειας, της συστολής, της ευαισθησίας. Μπροστά στους συγγενείς των νεκρών βρεθήκαμε σε αμηχανία και δεν απαντούσαμε στα παράλογα που ακουγόντουσαν. Για παράδειγμα μπροστά στην κ. Καρυστιανού ή τον κ. Πλακιά σκύβεις το κεφάλι».

Δείτε το απόσπασμα στο 18:10 :

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…