Απίστευτο:O Άδωνις δεσμεύθηκε ότι δε θα δώσει "σχεδόν καμία" συνέντευξη το επόμενο δίμηνο!

Σε μία επίπονη δέσμευση για τον…χαρακτήρα του ανδρός, προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της ΝΔ εξομολογήθηκε πως φοβάται ότι…

samaras adwnis

Σε μία επίπονη δέσμευση για τον…χαρακτήρα του ανδρός, προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο βουλευτής της ΝΔ εξομολογήθηκε πως φοβάται ότι πάσχει από «front page syndrom» και δεσμεύθηκε να μην δώσει «σχεδόν καμία» συνέντευξη για τους επόμενους δύο μήνες!

Βεβαίως, απομένει να διευκρινιστεί το τι εννοεί ο γνωστός «πανελίστας» πολιτικός με το «σχεδόν καμία»…

Σε συνέντευξη του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο κ.Γεωργιάδης απευθύνει και δημόσια συγγνώμη στον Αντώνη Σαμαρά για την αντίδραση του όταν έχασε τη θέση του υπουργού Υγείας, καθώς όπως είπε επέδειξε «απαράδεκτη συμπεριφορά» όταν απομακρύνθηκε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον πρωθυπουργό. Η πρώτη μου αντίδραση στην απομάκρυνση μου από το υπουργείο Υγείας, ήταν εκ μέρους μου ένας άθλιος χειρισμός. Επέδειξα απαράδεκτη συμπεριφορά. Εχω μετανιώσει όσο δεν φαντάζεστε και θέλω να του ζητήσω και δημοσίως συγγνώμη», είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης .

Ο βουλευτής της ΝΔ διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έστειλε ειρωνικά μηνύματα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθώς και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει θέσει ως όρο στον πρωθυπουργό να πλέξει δημοσίως το εγκώμιο του προκειμένου να δεχθεί τη θέση του κοινοβουλευτική εκπροσώπου.

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Ντεπαρντιέ

Συνελήφθη ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ μετά από καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις

Υπό αστυνομική κράτηση βρίσκεται από το πρωί ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες…

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.