Newsroom

Newsroom

Απίστευτο τρολάρισμα της ΙΚΕΑ στην ΕΛ.ΑΣ για την πτώση του Πικάσο (εικόνα)

«Ράφι στήριξης κορνίζας με 14,99€»

ikea

Με «βομβαρδισμένο» τοπίο μοιάζει το ελληνικό διαδίκτυο από την viral σκηνή όπου αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ… χάνουν απ’ τα χέρια τους τον γνωστό πίνακα του μεγάλου Ισπανού ζωγράφου, Πάμπλο Πικάσο, που βρέθηκε έπειτα από εννιά χρόνια.

Μπορεί ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ να έβαλαν όλο τους το είναι στην προσπάθεια να στήσουν μια συνέντευξη Τύπου – φιέστα για την επιστροφή των κλοπιμαίων από την Εθνική Πινακοθήκη, ωστόσο η οργάνωση φαίνεται πως έπασχε σε κάποια σημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε σειρά το Πλαίσιο στο τρολάρισμα για την… «πτώση του Πικάσο»

Η αρχή έγινε με τους δύο πίνακες, αυτούς των Πικάσο και Μοντριάν να μεταφέρονται με γυμνά χέρια από τους αστυνομικούς, χωρίς γάντια, ενώ η «γκάφα» ολοκληρώθηκε με το «Γυναικείο κεφάλι» του Πάμπλο Πικάσο, τον πίνακα που δώρισε ο ίδιος ο Πικάσο στους Έλληνες για να τιμήσει την Εθνική Αντίσταση κατά της γερμανικής κατοχής, να πέφτει από τα χέρια αστυνομικού, στην προσπάθειά του να τον τοποθετήσει μπροστά στις κάμερες.

Τα social media από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα έχουν κατακλυστεί από χιουμοριστικά σχόλια γύρω από το πρωτοφανές αυτό περιστατικό, με το σκίτσο της σελίδας «Κουραφέλκυθρα» να κερδίζει – μέχρι τώρα – τις εντυπώσεις.

Μέχρι να εμφανιστεί η γνωστή αλυσίδα επίπλων ΙΚΕΑ και να πάρει τη σκυτάλη, προτείνοντας στην ΕΛ.ΑΣ ράφι στήριξης κορνίζας, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook, συνοδευόμενη από το σχόλιο «ιδέες δίνουμε» και τα χασταγκ #picasso #oops:  

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους