Απίστευτο σκηνικό σε εκκλησία στην Πάρο: Γυναίκα άρπαξε την εγκύκλιο για τα εμβόλια από τα χέρια παπά και την έσκισε

«Χαρτοπόλεμος» η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου για τα εμβόλια

NewsRoom 26/07/2021 | 15:43

Μετά την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να εκδώσει εγκύκλιο μέσω της οποίας καλεί τους ανεμβολίαστους πολίτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν, η περασμένη Κυριακή (25 Ιουλίου) ήταν η μέρα κατά την οποία η εγκύκλιος αυτή θα διαβαζόταν σε όλους τους ιερούς ναούς της Ελλάδος, με σκοπό να παρακινηθούν ιερείς και πιστοί να προχωρήσουν στον εμβολιασμό.

Ωστόσο, σε ένα εκκλησάκι της Πάρου, κάποιοι πιστοί δεν φαίνεται να υποδέχτηκαν και πολύ... ψύχραιμα την προτροπή της Ιεράς Συνόδου σε εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το parianostypos.gr μετά το τέλος της Λειτουργίας σε ξωκλήσι της Πάρου, όταν ήρθε η ώρα να διαβαστεί από τον άμβωνα η εγκύκλιος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο ιερέας παρέδωσε το έγγραφο της εγκυκλίου στον ψάλτη με τον τελευταίο να αρνείται να το διαβάσει.

Όταν ο ιερέας πήρε πίσω το έγγραφο και ξεκίνησε να το διαβάζει προς τους πιστούς, ένα αναπάντεχο γεγονός έφερε τα πάνω κάτω στο μικρό ναό. Γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο ξωκλήσι, άρπαξε ξαφνικά την εγκύκλιο από τα χέρια του ιερέα και την έσκισε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων που έμειναν εμβρόντητοι να κοιτάζουν το απίστευτο θέαμα.