Newsroom

Newsroom

Απίστευτο περιστατικό στην Ομόνοια: Άγρια επίθεση με ρόπαλα σε «φιλορωσική» αυτοκινητοπομπή

Επίθεση με καδρόνια και ρόπαλα με θύμα Ρώσο εξαπέλυσαν δύο Γεωργιανοί οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από την Αστυνομία

5302560

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου στην Ομόνοια όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων.

Συγκεκριμένα, επίθεση με καδρόνια και ρόπαλα με θύμα Ρώσο εξαπέλυσαν την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στην Ομόνοια δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 26 και 27 ετών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από την Αστυνομία σήμερα Παρασκευή σε Καλλιθέα και Άγιο Παντελεήμονα.

Οι δύο συλληφθέντες ανήκαν σε ομάδα ατόμων που επιτέθηκε σε αυτοκινητοπομπή φιλορωσικών συλλογικοτήτων στο κέντρο της Αθήνας. Οι δράστες φέρονται να είχαν πάνω τους καδρόνια και ρόπαλα και να ξυλοκόπησαν Ρώσο, ο οποίος τραυματίστηκε σε διάφορα σημεία του σώματος. Επίσης, η ίδια ομάδα ατόμων επιτέθηκε και σε δεύτερο Ρώσο, ο οποίος τραυματίστηκε πιο ελαφρά, ενώ προκάλεσαν φθορές και σε δύο αυτοκίνητα.

Με εντολή Εισαγγελέα έγιναν έρευνες στα σπίτια των δύο Γεωργιανών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσαν την ημέρα της επίθεσης καθώς και δύο μαχαίρια και πιστόλι αερίου.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, προσβολή συμβόλων άλλου κράτους, έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των έτερων δραστών συνεχίζονται.

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.