Newsroom

Newsroom

Απίστευτο περιστατικό bullying σε ΕΠΑΛ στο Κερατσίνι: Απείλησαν και κούρεψαν 15χρονη μαθήτρια!

Ένα απίστευτο περιστατικό σχολικής βίας κατήγγειλε μητέρα ανήλικης που πηγαίνει στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου.

a1914cf4b1a0612037d0c6a7680baa25 L

Μετά τα όσα τραγικά συμβαίνουν στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου με ακροδεξιούς να δημιουργούν επεισόδια και να χαιρετούν ναζιστικά, ένα άλλο περιστατικό βίας ήρθε στη δημοσιότητα

Το πρωτοφανές συμβάν σημειώθηκε αυτή τη φορά στο ΕΠΑΛ Κερατσινίου, όπου μαθήτρια κούρεψε χωρίς τη θέλησή της συμμαθήτριά της. Μάλιστα η μητέρα του ανήλικου θύματος καταγγέλλει ότι η κοπέλα είχε υποστεί bullying, πριν το περιστατικό, και ότι δεχόταν απειλές.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της μαθήτριας σε εκπομπή του Alpha, «το παιδί είχε προβλήματα. Της έστελναν απειλητικά μηνύματα που της έλεγαν ότι πρέπει να έχει μαχαίρι μαζί της, γιατί “θα σε σκοτώσουμε στο ξύλο”. Την επόμενη μέρα, μία κοπέλα πήρε ψαλίδι και της έκοψε τα μαλλιά».

Τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της 15χρονης, μετά το περιστατικό πήγαν στο σχολείο της και όπως καταγγέλλουν μαθητές, ο ένας απείλησε όσους την ενοχλούσαν, ενώ επενέβησαν και καθηγητές του σχολείου.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου, καθώς υπήρξε συμπλοκή μεταξύ των δύο κοριτσιών και στο σημείο μετέβη η αστυνομία προκειμένου να μην υπάρξει περισσότερη ένταση.

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…