Το απίστευτο κόλπο του Άδωνη με τη γραμμή καταγγελιών

Πρέπει να το παραδεχτούμε! Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι κάτι περισσότερο από τον τύπο που αγαπήσαμε στα περιφερειακά κανάλια, όταν διαφήμιζε τα βιβλία για την Αρχαία Ελλάδα και τα νανο-γιλέκα. Είναι ο πανέξυπνος υπουργός που έχει ανάγκη η κάθε κυβέρνηση. 

Είναι ο πανέξυπνος υπουργός που έχει ανάγκη η κάθε κυβέρνηση. Ο άνθρωπος με το εμπορικό μυαλό που σκέφτεται το πώς θα φέρει χρήματα στη χώρα, ως Υπουργός Ανάπτυξης. Μην κοιτάτε που τους πρώτους 8 μήνες αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, οι μπουλντόζες δεν μπήκαν στο Ελληνικό, οι επενδυτές δεν έκαναν ουρά για να έρθουν στην Ελλάδα και μερικά άλλα ασήμαντα μικροπροβλήματα που αξιοποίησαν οι εχθροί του για να τον πλήξουν.

Εραστής του δόγματος «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται» αποφάσισε τώρα, εν μέσω κρίσης λόγω κορονοϊού να συνεισφέρει στα οικονομικά του κράτους και προσφέρει τη μέγιστη υπηρεσία ως αντιπρόεδρος του κόμματος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σκέφτηκε: «Την αισχροκέρδεια δεν μπορώ να την αντιμετωπίσω. Τι να κάνω; Να πιάνω τους δικούς μας βιομηχάνους που ανεβάζουν τις τιμές στα αντισηπτικά και δεν ρίχνουν τη τιμή της βενζίνης που έχει πέσει 30% σε όλο τον κόσμο; Δεν γίνεται. Δεν το θέλει ούτε ο Θεός, ούτε ο Διάβολος και κυρίως ούτε ο βιομήχανος.»

Κι εκεί επάνω στο συλλογισμό του ήρθε η ιδέα. Υπάρχει εδώ και χρόνια μια «νεκρή γραμμή», το 1520 που αφορά τις καταγγελίες για αισχροκέρδεια. Αυτή αποφάσισε να ενεργοποιήσει. Σωστό; Περίπου. Γιατί αυτή η γραμμή έχει χρέωση η οποία μάλιστα διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία.

Ρίξτε μια ματιά. Μπορεί κανείς να επικοινωνήσει αρκεί να έχει διάθεση να πληρώσει για το κάθε ευρώ από 0,1167 (Cosmote) έως 0,3465 (Vodafon). Η πιστεύουμε στην ελεύθερη οικονομία ή δεν πιστεύουμε.

Με δεδομένο ότι στην αγορά γίνεται πανικός, σε ορισμένα είδη δεν υπάρχουν «καπέλα», αλλά «σομπρέρο», ο κύριος υπουργός περιμένει «βροχή» τηλεφωνημάτων, άρα και ευρώπουλων στα ταμεία των εταιρειών, πρωτίστως, αλλά και του υπουργείου.

Φυσικά άμα πέσει πολύ δουλειά, άμα πέσουν οι γραμμές όπως έγινε με το 1135 του ΕΟΔΥ,κάνουμε και μερικές προσλήψεις από το παράθυρο για «λόγους ανωτέρας βίας». Κάπως έτσι θα πάει το πράγμα. Και τους δικούς μας θα βολέψουμε και τις καταγγελίες θα παίρνουμε. Τι θα γίνεται; Θα πληρώνουν για να καταγγείλουν και στο τέλος θα βαρεθούν.

Τι θα μείνει απ’ όλα αυτά; Οι προσλήψεις από το παράθυρο. Άλλωστε τόχε πει κι ο Βορίδης

Πηγή: mysporos.wordpress.com

Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για Πολυτεχνειούπολη: «Να απαντήσει τώρα η αστυνομία για το φαρ – ουέστ στις εστίες»

Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για Πολυτεχνειούπολη: «Να απαντήσει τώρα η αστυνομία για το φαρ – ουέστ στις εστίες»

Ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μιλά στο Κουτί της Πανδώρας και ζητά από την αστυνομία…

Αφιέρωμα στο Αντιστασιακό τραγούδι – Aπο την Εθνική Αντίσταση και τους Λαμπράκηδες μέχρι σήμερα

Αφιέρωμα στο Αντιστασιακό τραγούδι – Aπο την Εθνική Αντίσταση και τους Λαμπράκηδες μέχρι σήμερα

Τραγούδια που σημάδεψαν τους αγώνες του λαού μας για εθνική ανεξαρτησία, δημοκρατία, ειρήνη και δικαιοσύνη.

RSF: Παρέμβαση φον ντερ Λάιεν υπέρ των ελλήνων δημοσιογράφων ζητούν οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα

RSF: Παρέμβαση φον ντερ Λάιεν υπέρ των ελλήνων δημοσιογράφων ζητούν οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα

Αίτημα από τους RSF την παραμονή της ομιλίας της προέδρου της Κομισιόν στην Αθήνα