Απίστευτο επιτελικό αλαλούμ-Χωρίς ΦΕΚ τα μέτρα για την απαγόρευση

Η κυβέρνηση δείχνει ότι όλα τα κάνει στο πόδι καθώς ανακοίνωσε  μέτρα τα οποία δεν μπορούν να εφαρμοστούν καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα το σχετικό ΦΕΚ

NewsRoom 06/02/2021 | 14:29

Δεν έχουν τέλος οι προχειρότητες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη η οποία κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύει ότι κινείται με τη λογική του «βλέποντας και κάνοντας».

Παρά το γεγονός ότι τα νέα έκτακτα μέτρα ενάντια στην πανδημία που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή είχαν ώρα εφαρμογής από τις 6 το πρωί του Σαββάτου, εντούτοις δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα το σχετικό ΦΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά όλα τα μέτρα είναι στον «αέρα» και δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Υπενθυμίζεται ότι αρχής γενόμενης από αυτό το Σαββατοκύριακο, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, τα καταστήματα θα είναι κλειστά. Επίσης, θα υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα.

«Ενημερώνουμε τον κ. Μητσοτάκη και το επιτελικό του κράτος πως σε δημοκρατικά πολιτεύματα για να έχουν ισχύ τα μέτρα πρέπει να βγουν σε ΦΕΚ. Δεν αρκεί ο λόγος του αυτοκράτορα» σχολιάζει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.