Newsroom

Newsroom

Απίστευτο δυστύχημα στον ΗΣΑΠ με νεκρό εργοδηγό

Μηχάνημα καθαρισμού έπεσε πάνω σε συρμό στον Άγιο Νικόλαο - Άλλοι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο "Γεννηματάς"

5429495

Δυστύχημα με νεκρό σημειώθηκε νωρίς το πρωί στις γραμμές του ΗΣΑΠ, στο ύψος του Αγίου Νικολάου, όπου μηχάνημα λείανσης των σιδηροδρομικών γραμμών συγκρούστηκε σε συρμό του ΗΣΑΠ.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το μηχάνημα λείανσης εκτελούσε τη διαδρομή από Κηφισιά προς Πειραιά και κάποια στιγμή αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα. Κάποιοι από τους εργάτες που βρίσκονταν στο μηχάνημα πήδηξαν από αυτό εγκαίρως, προτού πέσει πάνω σε σταθμευμένο συρμό του ΗΣΑΠ. Σημειωτέον ότι το μηχάνημα κινείτο με ταχύτητα 40-50 χιλιομέτρων/ώρα.

Από το περιστατικό τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι, εκ των οποίων οι τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Ο ένας από αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες υπέκυψε στα τραύματά του. Το θύμα είναι ένας 45χρονος Ελληνας εργοδηγός, υπάλληλος επιδομής των Σταθερών Συγκοινωνιών.

 

Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος από τη ΣΤΑΣΥ

Την οδύνη τους για το χαμό εν ώρα καθήκοντος ενός συναδέλφου τους επί σειρά ετών και μέλους της οικογένειας των σταθερών συγκοινωνιών, εκφράζουν με ανακοινωσή τους η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η ΣΤΑΣΥ σε συνεργασία με τις Αρχές. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…