Newsroom

Newsroom

Απίστευτη υπόθεση: Ένας YouTuber έλυσε το επί 21 ετών μυστήριο εξαφάνισης δύο εφήβων

Ανακάλυψε το αυτοκίνητο στο οποίο εθεάθησαν για τελευταία φορά οι έφηβοι στον πυθμένα ενός ποταμού! 

car sunk shutterstock 132403

Η Έριν Φόστερ, 18 ετών και ο Τζέρεμι Μπέχτελ, 17 ετών, εξαφανίστηκαν στις 3 Απριλίου του 2000, αφού είχαν φύγει από το σπίτι τους, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αστυνομικές αρχές.

Ένας YouTuber που πραγματοποιεί καταδύσεις είναι πολύ πιθανό να έδωσε τη λύση  στη μυστήρια υπόθεση εξαφάνισης των δύο εφήβων από το Τενεσί που χάθηκαν πριν από 21 χρόνια.

Σύμφωνα με το nbcnews, ο σερίφης Στιβ Πέιτζ ανέφερε σε ένα δελτίο τύπου ότι μέλη της οικογένειας της 18χρονης Φόστερ τον ειδοποίησαν στις 28 Νοεμβρίου για την έρευνα που ήθελε να κάνει ο YouTuber Τζέρεμι Μπο Σάιντς ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία σόναρ και κάνοντας καταδύσεις προσπαθεί να λύσει υποθέσεις αγνοουμένων στο κανάλι του ”Exploring With Nug”.

Ο σερίφης επικοινώνησε στη συνέχεια με τον Σάιντς και του ζήτησε να ψάξει γύρω από τον αυτοκινητόδρομο 84 στον ποταμό Καλφίκερ, στην περιοχή όπου το ζευγάρι χάθηκε.

Τελικά, στις 30 Νοεμβρίου, ο Σάιντς αφού άρχισε να ψάχνει την περιοχή, ανακάλυψε ένα όχημα, το σκουριασμένο Pontiac Grand Am της 18χρονης Φόστερ που ήταν στον πυθμένα του ποταμού. Στο όχημα βρέθηκαν και ανθρώπινα υπολείμματα, τα οποία πρόκειται να σταλούν για γενετικό έλεγχο.

«Δεν έχω λόγια», είπε ο Σάιντς στο βίντεό του στο YouTube. “Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσα να τους βρω. Είμαι τόσο λυπημένος που κατέληξαν εκεί. Δεν μπορώ να το πιστέψω – έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που κάθονται εκεί και περιμένουν κάποιον να τους βρει.”

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…