Απίστευτη πρόκληση από τον ΑΝΤ1: Παραποίησαν δήλωση επιβάτη που στήριζε τους απεργούς ναυτεργάτες

Αποκαλυπτικό το βίντεο της κοπτοραπτικής

Screenshot 2021 06 17 154924

Ξεπέρασε ακόμη και τον ΣΚΑΪ σε λαθροχειρία το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπου με τη μέθοδο της κοπτοραπτικής παραποιήθηκε η ουσία της δήλωσης επιβάτη που το χθες το πρωί είχε εκφράσει τη στήριξή της στην απεργία των ναυτεργατών.

Συγκεκριμένα, η συγκεκριμένη επιβάτης, ήταν μία από τους εκατοντάδες πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν χθες από τις πλοιοκτήτριες εταιρείες στον Πειραιά, αφού είχαν ενημερωθεί ότι το δρομολόγιό τους θα γίνει κανονικά, παρά την εξαγγελθείσα απεργία των ναυτεργατών.

Σε δηλώσεις της ζωντανά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η επιβάτης είχε δηλώσει την αμέριστη στήριξή της στον αγώνα των ναυτεργατών, σημειώνοντας ότι η ίδια θα μπορούσε να ταξιδέψει και κάποια άλλη μέρα, ενώ στηλίτευσε την ταλαιπωρία που υπέστη λόγω των κινήσεων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα στη ζωντανή της δήλωση είχε πει: «Θα μπορούσαμε να ταξιδέψουμε και άλλη μέρα. Μας πήρε η εταιρεία και μας είπε ότι σήμερα θα γίνει κανονικά το δρομολόγιο, ότι θα ταξιδέψουμε κανονικά. Όμως εδώ, οι εργαζόμενοι έχουν απόλυτο δίκιο γιατί και εμείς εργαζόμενοι είμαστε, άνεργοι είμαστε. Η ταλαιπώρια αυτή είναι το κάτι άλλο».

Ωστόσο, από όλα αυτά, το μόνο που φάνηκε χρήσιμο στους ανθρώπους του ΑΝΤ1 ήταν η τελευταία φράση. Έτσι, στο δελτίο ειδήσεων, αμέσως μετά τη δήλωση εκπροσώπου των ναυτεργατών, προβλήθηκε σχεδόν ως απάντηση η φράση της κυρίας ότι «η ταλαιπώρια αυτή είναι το κάτι άλλο», δημιουργώντας την αίσθηση ότι οι επιβάτες τάχθηκαν ενάντια στους απεργούς.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αρχική δήλωση της γυναίκας, αλλά και το πώς «έπαιξε» στο βραδινό δελτίο ειδήσεων:

Άλλωστε, οι πρωινές εκπομπές όλων των καναλιών φάνηκαν να δυσκολεύονται πολύ να βρουν επιβάτες έτοιμους να υποκύψουν στον κοινωνικό αυτοματισμό και να κατηγορήσουν τους απεργούς για την ταλαιπωρία τους. Η αρχή έγινε με μια κυρία που δήλωσε ζωντανά στον ΣΚΑΪ ότι το νομοσχέδιο είναι «σφαγείο», ενώ πολλοί ακόμη πολίτες μιλώντας σε άλλα κανάλια εξέφρασαν τη στήριξή τους στους απεργούς. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από την avgi.gr, στελέχη του ANT1 επικοινώνησαν με την εφημερίδα και υποστήριξαν ότι «δεν υπήρχε πρόθεση να αλλοιωθεί η αλήθεια γύρω από τις αντιδράσεις των πολιτών απέναντι στην απεργία των ναυτεργατών. Απέδωσαν την περικοπή του επίμαχου αποσπάσματος του βίντεο στον ελάχιστο διαθέσιμο χρόνο για την προετοιμασία του δελτίου, λόγω του Euro. Σημείωσαν, δε, πως προβλήθηκε δήλωση συνδικαλιστή για την απεργία».

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ