Απίστευτη καταγγελία Μπιμπίλα για το Υπουργείο Εργασίας: «Έκαναν ηθοποιούς στριπτιζέζ και θηριοδαμαστές» (Video)

Ηθοποιοί που δικαιούνται εποχικά επιδόματα αποκλείστηκαν από ένα απίστευτο λάθος του Υπουργείου Εργασίας όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Το σύστημα του Υπουργείου έμπλεξε τους κωδικούς και τους έδειξε στριπτιζέζ, θηριοδαμαστές και ποιητές! 

μπιμπιλας3 1

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας στη Μπέτυ Μαγγίρα και το Open Tv. 

Aρχικά μίλησε για τον ρόλο του στο ΣΕΗ και το διαρκές τρέξιμο για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του σωματείου.

«Δεν θέλω να περιαυτολογώ. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέχουν πολύ και ειδικά πιο οι νέοι για να διορθωθεί το επάγγελμα μας. Δεν υπάρχει μέρα που να μην πηγαίνω στο θέατρο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε για την καταγγελία που έγινε στο Υπουργείο Εργασίας.

«Ένα μέρος των ηθοποιών που δικαιούνται εποχικά επιδόματα δεν μπορούν να το εισπράξουν γιατί το Υπουργείο Εργασίας έκανε λάθος στους κωδικούς και τους έχει βγάλει στριπτιζέζ, ζογκλέρ, ποιητές και θηριοδαμαστές. Δυστυχώς αυτά τα 500 ευρώ είναι απολύτως απαραίτητα για πολλούς από αυτούς. Ζητάμε να διορθωθεί σύντομα το λάθος και μας απαντούν ότι δεν μπορεί να διορθωθεί. Μόνο ο θάνατος δεν διορθώνεται. Ενώ έχουν ένσημα ηθοποιών, βγήκαν οι άνθρωποι… στριπτιζέζ». 

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για το νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που είδε το φως της δημοσιότητας και τη διαγραφή γνωστού ηθοποιού από το ΣΕΗ. «Τρέχουμε όλοι μαζί για αυτό. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρησιμοποίησε εν αγνοία της κοπέλας ένα ερωτικό βίντεο και το έδειχνε για πλάκα σε πρόβες. Αυτό μαθεύτηκε, το ξέρουν πολλοί άνθρωποι, η κοπέλα δεν είχε βοηθηθεί τότε από την αστυνομία παρ’ όλο που είχε καταγγείλει το περιστατικό. Εμείς δεν έχουμε διάθεση κανιβαλισμού και δεν δημοσιοποιούμε τα ονόματα, επειδή το αδίκημα έχει παραγραφεί. Στο Πειθαρχικό Συμβούλιο όμως προχωρήσαμε σε διαγραφή του εν λόγω ατόμου για κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά ώστε να γίνει μάθημα και να φτάσει ένα μήνυμα σε όλους. Οι κάμερες βρίσκονται παντού και είναι πολύ εύκολο να κινηματογραφηθεί κάποιος χωρίς να το ξέρει. Δεν θα δημοσιοποιήσουμε το όνομα του ηθοποιού γιατί δεν έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και είναι εσωτερική υπόθεση στο σωματείο.Κάποιες ηθικές αξίες είναι αδιαπραγμάτευτες. Ήταν προσωπικός μου φίλος αυτός ο άνθρωπος αλλά δεν το γνώριζα. Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν». 

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…