Απίστευτη επίδειξη πλούτου σε δύσκολες ώρες για τον τόπο από τον αρχηγό της Αντιπολίτευσης

Εξαιρετικά χυδαία η προβολή του πλούτου του αρχηγού της Αντιπολίτευσης, την ώρα που ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα (και επιτελικός και πυροσβέστης) και ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να κυκλοφορεί παντού χωρίς μπλουζάκι, μάλλον λόγω πρωτοφανούς φτώχειας.

1231826

Στην Κεφαλονιά είναι διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του και τα παιδιά τους, που δεν την έχει παντρευτεί, όπως όλοι ξέρουμε. Μάλιστα, σε αυτό το υπερλούξ και χλιδάτο μέρος, νοίκιασε δύο ολόκληρες ξαπλώστρες στην υπερλούξ και χλιδάτη παραλία της Αντισάμου -στην οποία έχω πάει κι εγώ, η Λένα, και είχα γεμίσει πίσσα από τα βότσαλα, δεν ξέρω αν την έχουν καθαρίσει πλέον, ούτε αν ξεμείνανε από πίσσα. Εξαιρετικά χυδαία η προβολή του πλούτου του αρχηγού της Αντιπολίτευσης, την ώρα που ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα (και επιτελικός και πυροσβέστης) και ο πρωθυπουργός αναγκάζεται να κυκλοφορεί παντού χωρίς μπλουζάκι, μάλλον λόγω πρωτοφανούς φτώχειας.

Η αποκάλυψη από τον δημοσιογράφο κ. Κουρτάκη, τάραξε τα ήσυχα νερά της ειδησεογραφίας, αφού μέχρι εκείνη την στιγμή όλα έβαιναν καλώς: Το επιτελικό κράτος λειτουργούσε άψογα, οι πυρκαγιές ήταν υπό έλεγχο -αφού πρώτα έκαψαν τα πάντα- και ο κορωνοϊός σκοτώνει μεν, αλλά όχι όπως σε άλλες χώρες -αν συγκρίνουμε των αριθμό των νεκρών με χώρες που έχουν τον 6πλάσιο πληθυσμό της Ελλάδας.

Ο φράχτης του Έβρου ήταν γερός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφαντος, μόνο ο Χαρδαλιάς την πλήρωσε τη νύφη με ισχαιμικό επεισόδιο -να είμαστε άνθρωποι, δε θέλω κακίες τώρα! Ευτυχώς ήταν περαστικό. Αλλά πράγματι, τη νύφη μόνο ο Χαρδαλιάς την πλήρωσε.

Και η αντιπολίτευση ανερυθρίαστα κάνει διακοπές. Πού; Στην Κεφαλονιά. Που την ξέρουμε και την Κεφαλονια τι είναι, τόπος εθνικού διχασμού. Στο Αργοστόλι ήταν οι αστοί, στο Ληξούρι οι κομμουνισταί. Τυχαία η επιλογή της Κεφαλονιάς. Αμ, δε! Δηλαδή, χειρότερα κι από την Ικαρία, που είναι όλοι ΚΚΕδες. Ώπα, άκυρο. Εκεί πήγε ο πρωθυπουργός.

Ή, χειρότερα για τον κ. Τσίπρα θα ήταν να πάει στο Costa Navarino, που είναι μπουρζουά. Ώπα. Κι εκεί πήγε ο πρωθυπουργός. Και τώρα που το σκέφτομαι, παντού έχει πάει ο πρωθυπουργός. Αλλά χωρίς μπλούζα, γιατί, είπαμε, φτώχεια.

Κι επίσης, πoτέ δεν ενημερωθήκαμε, νοίκιασε ξαπλώστρες και μάλιστα δύο; Όχι, βέβαια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιδόθηκε ποτέ,ουδέποτε σε μία τέτοια προκλητική επίδειξη πλούτου. Μόνο ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται αριστερός με δεξιά τσέπη. 

Δύο οι ξαπλώστρες στην Αντίσαμο. Θα υπάρξει συνεχής ενημέρωση τι έφαγε και αν νοίκιασε κανένα ποδήλατο θαλάσσης. 
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…