Απίστευτη δήλωση Ρωμανού για τα fake news: Δεν πρόλαβα να τσεκάρω την είδηση για το νόμο Παρασκευόπουλου

Για γέλια και για κλάματα οι «εξηγήσεις» του Νίκου Ρωμανού

4594017

Με όρους… τρολ φαίνεται πως κινείται στο διαδίκτυο ο Νίκος Ρωμανός ο οποίος όχι μόνο παραδέχτηκε πως δεν τίθεται θέμα παραίτησής του παρά τις συκοφαντίες που διακίνησε στο διαδίκτυο ότι ο κατηγορούμενος για το βιασμό στα Πετράλωνα αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου – ισχυρισμό που κατέρριψε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης – αλλά όπως ομολόγησε δεν έχει το χρόνο να ελέγξει πληροφορίες τις οποίες αναδημοσιεύει στο διαδίκτυο.

Ο υπεύθυνος του γραφείο Τύπου της ΝΔ, παραδέχτηκε ευθαρσώς μιλώντας στο Kontra πως δεν είχε το χρόνο να τσεκάρει την είδηση πριν την αναδημοσιεύσει αναμεταδίδοντας επί της ουσίας fake news σαν να πρόκειται για έναν απλό πολίτη και όχι για κάποιον που διαθέτει μια θεσμική θέση.

«Δεν νοείται διευθυντής γραφείου τύπου να διακινεί fake news, είναι αδιανόητο” τόνισε ο Δ. Ριζούλης, με τον Νίκο Ρωμανό να απαντά προκλητικά «έχετε ξαναδεί εσείς να ζητώνται ευθύνες από αυτόν που κάνει repost μία είδηση και όχι από αυτόν που την δημοσιεύει;» και συνέχισε κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα, λέγοντας «ότι το repost σημαίνει, σε ένα πραγματικό χρόνο που εγώ δεν έχω την ευχέρεια να τσεκάρω γιατί εδώ μέχρι σήμερα το μεσημέρι ψάχναμε να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει με αυτό το πράγμα…»

«Άρα διακινείτε πράγματα στο διαδίκτυο που δεν τσεκάρετε μας λέτε; Και είστε διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ;» επέμεινε ο Δ.Ριζούλης για να λάβει την κυνική απάντηση από τον κύριο Ρωμανό πως «διακινώ πράγματα στο διαδίκτυο που διακινούνται ούτως ή άλλως, δεν τα διακινώ εγώ».

Και εφόσον ο κύριος Ρωμανός δεν μπορούσε να δώσει μια πειστική εξήγηση για τα fake news που διακινούνται από το το γραφείο τύπου της ΝΔ πέταξε το μπαλάκι στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι ο ίδιος διόρθωσε το λάθος του, εν αντιθέσει με το ΣΥΡΙΖΑ «όπου ο κ. Μπάρκας έχει κάνει κατ’επανάληψη ψευδείς αναρτήσεις, αλλά κανείς δεν έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη» με τον Άρη Ραβανό να επιμένει ότι σε κάθε περίπτωση ο κ. Μπάρκας δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: documentonews.gr

Reuters: Σκέψεις της Ουκρανίας για πρόσκληση της Ρωσίας σε μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

oukrania 51

Reuters: Σκέψεις της Ουκρανίας για πρόσκληση της Ρωσίας σε μια ειρηνευτική σύνοδο κορυφής

Η Ουκρανία εξετάζει το ενδεχόμενο πρόσκλησης της Ρωσίας σε ειρηνευτική σύνοδο κορυφής στην Ελβετία