Απίστευτη δήλωση Λοβέρδου: Ο άντρας που κακοποιεί τη γυναίκα του μπορεί να είναι καλός γονιός (video)

Αντί να απολογηθεί για την πρωτοφανή δήλωσή του, ο Γιάννης Λοβέρδος βλέπει «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» και σταλινικές λογικές πίσω από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η ομιλία του που «ξεπλένει» τους κακοποιητές

loverdos

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η δήλωση του Γιάννη Λοβέρδου από το βήμα της Βουλής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ένας άντρας με κακοποιητική συμπεριφορά, δεν σημαίνει πως είναι και κακός πατέρας.

Στη λυσσαλέα του προσπάθεια να στηρίξει το νομοσχέδιο της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας που συζητείται στη Βουλή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έφτασε στο σημείο να πει ότι γυναίκες μπορεί να μισούν τους πρώην συζύγους τους επειδή τις κακοποιούσαν «όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Στη συνέχεια μάλιστα, περιγράφει λεπτομερώς έναν άντρα κακοποιητή και υποστηρίζει ότι το παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει και μαζί του!

«Μπορεί σε ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου. Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς», είπε χαρακτηριστικά.

Η στιγμή στο βίντεο από το 4:10 και μετά:

Ο βουλευτής της ΝΔ εμφανίστηκε σήμερα αμετανόητος, κάνει λόγο για «ανθρωποφαγία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» και επιτίθεται σε «τρολ του ΣΥΡΙΖΑ» για τις αντιδράσεις που προέκυψαν από τα όσα ακραία είπε.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

Για μια ακόμη φορά τα τρολ του ΣυΡιζΑ, εκμεταλλευόμενο την ανθρωποφαγία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απομόνωσαν μια φράση μου από την ομιλία μου χθες στη Βουλή για να ισχυριστούν δήθεν ότι αποδέχομαι την βία κατά των γυναικών. Πόσο ανόητοι είναι πια. Αυτό που είπα χθες, και στο οποίο επιμένω είναι ότι η επιμέλεια των τέκνων δεν μπορεί να προσδιορίζεται με κυβερνητική απόφαση ή με νομοθετική ρύθμιση αόριστα χωρίς να λαμβάνονται υπόψιν οι ιδιαίτερες ανά περίπτωση συνθήκες. Αλλά μόνον με απόφαση του φυσικού δικαστή ο οποίος  γνωρίζει και τα δεδομένα στην κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Δεν είναι δυνατόν να αφαιρείται με νόμο απ’ όσους γονείς έχει βγει εις βάρος τους  το διαζύγιο η δυνατότητα  να βλέπουν τα παιδιά τους αυτή. Αλλά ούτε να επιβάλλεται σε όλες τις περιπτώσεις υποχρεωτικά η συνεπιμέλεια. Αυτό δεν θα το κρίνει ούτε η κυβέρνηση ούτε η Βουλή με ένα νόμο. Θα το κρίνει ξεχωριστά ανά περίπτωση ο φυσικός δικαστής όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες του κόσμου. Από κει και πέρα, το να επιχειρείται να αποδοθεί σε μένα η κατηγορία ότι αποδέχομαι την ενδοοικογενειακή βία, είναι τουλάχιστον γελοίο κι άθλιο. Έχω κατ’ επανάληψη γράψει κατά της βίας, και μάλιστα μέσα στην οικογένεια. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η ένδεια των επιχειρημάτων των συριζαίων, που με παρωχημένες σταλινικές λογικές προσπαθούν να ασκήσουν αντιπολίτευση. Ντροπή τους!

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…