Απίστευτη ανάρτηση του Αρτέμη Σώρρα για το ποδόσφαιρο και τον δαίμονα "Γκολ" (ΦΩΤΟ)

«Το ποδόσφαιρο είναι ελληνική αρχαία ανακάλυψη». «Δεν είναι τυχαίο που όλες τις ομάδες παγκοσμίως τις έχουν εβραίοι». «Η μπάλα έχει 12 έδρες και η κάθε έδρα είναι σε σχήμα πενταγώνου. Ούτε αυτό είναι τυχαίο. Το δωδεκάεδρο με πεντάεδρο είναι το σχήμα του συμπαντικού στερεώματος και αυτοί το κλωτσούν». «Όλοι οι θρησκευτικοί ψευτοιεράρχες προσεύχονται στη μπάλα». «Μας έμαθαν να φωνάζουμε γκολ. Αυτή η λέξη είναι το όνομα ενός τεράστιου μεγάλου σκοτεινού αποστάτη δαίμονα, που οι δικοί μας φυλάκισαν. Τώρα εμείς χωρίς να ξέρουμε, τον ξυπνάμε. Φωνάζουμε, του δίνουμε δύναμη και τον τρέφουμε, τον δυναμώνουμε ώστε όταν είναι έτοιμος να μας αφανίσει».

586e84961dc5240f5d8b504b

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα καλύτερα σημεία που εντοπίσαμε σε μια παλαιότερη και ακατανόητη κατά τ’ άλλα ανάρτηση του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα για το ποδόσφαιρο, την οποία βρήκαμε στο facebook. Η ανάρτηση του αρχηγού της Ελλήνων Συνέλευσις ο οποίος υπόσχεται πως θα σώσει την Ελλάδα με τα 600 δισεκ. ευρώ που δήθεν έχει καταθέσει υπέρ της χώρας μας και των πολιτών της, έχει εκατοντάδες όπως μπορείτε να φανταστείτε like από τους οπαδούς του, οι οποίοι ενστερνίζονται προφανώς τις ασυναρτησίες του πατρινού αρχηγού τους για το ποδόσφαιρο.

Ο Σώρρας, ο οποίος μεταξύ πολλών άλλων έχει δηλώσει ότι οι ανάπηροι δεν πρέπει να αγωνίζονται στους παραολυμπιακούς αγώνες τους οποίους θεωρεί «προσβολή για τον άνθρωπο» κι έχει ισχυριστεί ότι «τα υβρίδια, τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων», τα έβαλε αυτή τη φορά με το δημοφιλέστερο σπορ στον πλανήτη. Κατά τον Αρτέμη Σώρρα και τους ακολούθους λοιπόν, μέσω του ποδοσφαίρου, το οποίο γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα(!) όπως ισχυρίζεται, θα ξυπνήσουμε κάποιον αρχαίο αποστάτη (sic) δαίμονα ονόματι «Γκολ» του οποίου το όνομα φωνάζουμε όποτε η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα.

Ίσως καλύτερη όλων να είναι βέβαια η διαπίστωση ότι οι ποδοσφαιριστές κλωτσούν το σχήμα του «συμπαντικού στερεώματος» το οποίο υπάρχει πάνω στις μπάλες του ποδοσφαίρου. Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο…

Διαβάστε σχετικά: Απίστευτος οχετός Σώρρα για τους ανθρώπους με αναπηρία (ΒΙΝΤΕΟ)